Vastaava pysäköinnintarkastaja / Katutilavalvonta - Tampereen kaupunki

Pysäköinninvalvonta on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön rakennuttaminen ja ylläpito -palveluryhmää. Tehtävämme on ohjata ja opastaa sekä tarvittaessa määrätä pysäköintivirhemaksuista annetun lain perusteella pysäköintivirhemaksuja tieliikennelain, maastoliikennelain sekä pelastuslain mukaisten pysäköinti- ja pysähtymisrajoitusten noudattamiseksi. Lisäksi valvomme ympäristönsuojelulain mukaista joutokäyntiä koskevaa kieltoa.

Haemme vastaavaa pysäköinnintarkastajaa vakituiseen virkasuhteeseen 1.12.2020 alkaen.

Vastaava pysäköinnintarkastaja toimii lähi- ja hallinnollisena esimiehenä 12 pysäköinnintarkastajalle. Hän vastaa pysäköinnintarkastajien koulutuksesta, ohjaamisesta ja neuvonnasta sekä tarkastajien yhdenmukaisesta toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä. Vastaava pysäköinnintarkastaja osallistuu pysäköintiin liittyvään laajaan sidosryhmäyhteistyöhön kaupungin sisäisten ja ulkoisten toimijoiden kanssa. Esimiestyönsä lisäksi vastaava pysäköinnintarkastaja myös ohjaa ja opastaa sekä tarvittaessa määrää pysäköinninvalvonnasta annetun lain perusteella pysäköintivirhemaksuja tienkäyttäjille tieliikennelain, maastoliikennelain sekä pelastuslain mukaisten pysäköinti- ja pysähtymisrajoitusten noudattamiseksi. Vastaava pysäköinnintarkastaja sijaistaa myös pysäköinninvalvonnan katutarkastajaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on johtamiskokemus, kokemus vaativista asiakaspalvelutehtävistä, työssä sovellettavien lakien ja asetusten tuntemus sekä voimassa oleva B-ajokortti.

Eduksi katsotaan kokemus pysäköinninvalvonnan tehtävistä, hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja ICT-taidot sekä englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa katupäällikkö Pasi Halme, puh. 050 521 5194. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 27.10.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan
  • Kaupunkiympäristön palvelualue, Katutilavalvonta
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • TRE-01-1329-20
  • 1.12.2020
  • KVTES
  • 29.9.2020 - 27.10.2020 23:59
  • TamperePirkanmaa

Lisätietoja tehtävästä antaa katupäällikkö Pasi Halme, puh. 050 521 5194. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Kaupunkiympäristön palvelualue, Katutilavalvonta
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Yksikön esittelyteksti lisätään Rekrytointipalveluissa.

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka