Vastaava rakennuttaja - Turun kaupunki

Haemme vastaavaa rakennuttajaa kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden kaupunkirakentamisen palvelualueelle vakinaiseen työsuhteeseen.

Vastaava rakennuttaja sijoittuu kaupunkiympäristön rakennuttamisen vastuualueelle, jonka tehtävänä on rakennuttaa kaupungin investointiohjelman mukaisesti katuja, toreja, puistoja, siltoja, viheralueita ja muita yleisten alueiden infrarakenteita. Vastuualue kilpailuttaa urakoitsijat ja palveluntuottajat.

Vastaava rakennuttaja tulee toimimaan osaamisensa mukaisesti siltojen ja muiden taitorakenteiden (laiturit, rantamuurit jne.) rakennuttamisessa, strategisten hankkeiden koordinoinnissa sekä muissa kunnallistekniikan rakennuttamisen kohteissa. Tehtävään sisältyy omien rakennuttamishankkeiden turvallisuuskoordinaattorin tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistoasteen tutkinto. Työtehtävien hoitaminen edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä tietotekniikan hyvää hallintaa ja piirustusten lukutaitoa (rakennus- ja talotekniikka), rakennusurakan yleisten sopimusehtojen ja erilaisten urakkamuotojen hallintaa ja kokemusta joko rakennuttamisesta, suunnittelutehtävistä tai työmaan toimihenkilötehtävistä. Julkisten hankintojen hankintaosaamisen hallinta ja kunnallishallinnon tuntemus ovat eduksi, samoin elinkaari- ja tietomalliosaaminen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn, innostuneen työilmapiirin ja asiantuntevan organisaation tuen, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden itsesi kehittämiseen voimakkaasti kehittyvällä alalla.

Vastaavan rakennuttajan vakanssin tehtäväkohtainen palkka on 3 703,99 €/kk, teknisten sopimuksen ammattialalisä enintään 8 % kokemuksesta riippuen.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/organisaatio/palvelukokonaisuudet/kaupunkiympariston-palvelukokonaisuus
http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Infran rakennuttamispäällikkö Jukka Mäenpää p. 040 674 3740 etunimi.sukunimi@turku.fi, kaupunkirakentamisjohtaja Kimmo Suonpää p. 040 6374 954 etunimi.sukunimi@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, kaupunkirakentaminen, kaupunkiympäristön rakennuttaminen

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Puolalankatu 5, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat