Vastaava sairaanhoitaja - Pöytyän kunta

Vastaava sairaanhoitaja - Pöytyän kunta

Vastaavan sairaanhoitajan toimen hakuaikaa jatketaan. Myös aiemmin tähän tehtävään tulleet hakemukset huomioidaan.

Haemme Pöytyän kunnan ikäihmisten palvelukeskus Riihikotiin vastaavaa sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Vastaavan saitaanhoitajan työstä on 50% hallinnollista työtä ja 50% kliinistä hoitotyötä. Riihikodissa on 37 asukaspaikkaa.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistettu tutkinto. Lisäksi edellytämme tartuntalain 48§ rokotussuojaa ja todistusta hygieniapassin sekä Loven suorittamisista.

Vastaava sairaanhoitaja vastaa palvelukeskuksen arjen johtamisesta, laadukkaasta työskentelystä, henkilöstöasioista, toiminnan kehittämisestä. Odotamme sinulta kiinnostusta kuntouttavaan ja voimavaralähtöiseen työotteeseen.

Odotamme sinulta ikäihmistä kunnioittavaa asennetta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn ja sitoutumista asiakaslähtöiseen työotteeseen.
Olemme työnantajana koulutusmyönteisiä ja kannustamme kehittämiseen. Meille henkilöstön työhyvinvointi on tärkeää.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Ennen toimen vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 6kk.

vastaava sairaanhoitaja Anne-Mari Lehti, puh: 040 484 1728
fysioterapeutti Jaakko Kanniainen, puh: 040 820 3169

Pöytyän kunta
Osoite: Koskitie 4, 21870 Riihikoski

Pöytyä on yli 8500 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.
Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan