Vastaava sairaanhoitaja - Laukaan kunta

--Hakuaikaa jatkettu--

Laukaan kunnan vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana vastaavan sairaanhoitajan äitiysloman sijaisuus, jonka ensisijainen sijoituspaikka on Lievestuoreella Liisan ja Antin pirtillä. Sijaisuus on ajalle 10.10.2021-11.9.2022.

Yksikkö tarjoaa pitkäaikaista asumispalvelua. Asiakas paikkoja yksikön kahdella osastolla on yhteensä 24 ja henkilöstöä n 16. Sairaanhoitajan työ päivätyötä sijoittuen arkeen. Yksikössä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on oikeus toimia laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä sekä sairaanhoitajan ammattikorkeakoulu tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä arvostamme erityisesti kokemusta vanhustyöstä, kuntouttavien menetelmien hallinnasta sekä muistisairauksien ja päihde- ja mielenterveysongelmien osaamisesta.

Haku päättyy 30.11.2021 klo 08.00 ja haastattelut pyritään järjestämään viikolla 48 ja 49.

Tehtävässä aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Palkka ja työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö
Matti Hautala puh. 0400 658 925

Lisätietoja

Laukaan kunta, Perusturvapalvelut, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Männiköntie 16, 41400 Lievestuore

Sinulle suositellut työpaikat