Skip to main content
test
Vastaava sairaanhoitaja Jalkarannan palvelutaloon - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Tervetuloa työkaveriksemme Jalkarannan palvelutaloon!

Haemme VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Jalkarannan palvelutaloon, Lahteen 4.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Olemme tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa asuu 47 ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevaa ikäihmistä. Haluamme tarjota asukkaillemme heidän hyvinvointiaan, terveyttään ja toimintakykyään edistävää ja ylläpitävää toimintaa.

Vastaavana sairaanhoitajana olet tärkeässä roolissa hoitotyön asiantuntijana. Toimit palveluesimiehen työparina ja tarvittaessa hänen sijaisenaan. Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat hoitotyön ohjaamisesta sovittujen tavoitteiden ja strategian mukaisesti, työvuorojen ja henkilöstöresurssien suunnittelusta sekä palvelutalomme toiminnan kehittämisestä yhdessä palveluesimiehen ja moniammatillisen tiimimme kanssa. Osallistut myös käytännön hoitotyöhön.

Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, tiimityötaitoja sekä kokemusta ikäihmisten ja heidän omaistensa parissa työskentelystä. Toivomme, että ikäihmisten ja muistisairaiden palvelun laatu sekä henkilöstön hyvinvointi ovat sinulle sydämen asioita.

Meillä saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja palveluesimiehemme täyden tuen. Työsi on päivätyötä arkisin.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työnkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen ja kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakuaikaa on jatkettu 4.7.2022 asti. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Toivotamme sinut tervetulleeksi ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Ulla Hongisto
puh. 0440 187024
ulla.hongisto@phhyky.fi

Lisätietoja

Jalkarannan palvelutalo

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tarjantie 56, 15950 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat