Skip to main content
test
VASTAAVA SAIRAANHOITAJA, Jampankaaren palvelupiha - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Haluamme Jampankaaren palvelupihassa, että asukkaamme saavat parasta mahdollista hoitoa ja palvelua. Tahdomme, että asukkaamme tulevat kuulluiksi ja heidän tarpeensa ymmärretyksi sekä arvomme näkyvät arjessa. Panostamme hyvään asukaskokemukseen päivittäisessä toiminnassamme.

Etsimme nyt joukkoomme vastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi olet osa palvelupihan vastaavien sairaanhoitajien tiimiä. Työ jakautuu Pihlavistokodin, Lehmustokodin ja Tammistokodin kesken. Vastaavana sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja henkilökunnan ammatillisen osaamisen kehittäjänä yhdessä palveluasumisen esimiesten kanssa. Olet etsimämme henkilö, mikäli haluat edistää asukkaiden saaman palvelun hyvää laatua ja tukea henkilökuntaa onnistumaan parhaalla mahdollisella tavalla heitä perustehtävässään. Me toivomme, että näet tärkeänä ikäihmisten saaman hyvän ja laadukkaan hoidon ja hoivan sekä sen kehittämisen. Osaat innostaa ja kannustaa muita menestymään omassa tehtävässään.

Haluamme jokaisen voivan kokea työnsä merkitykselliseksi ja työpanoksensa arvokkaaksi. Mahdollistamme kehittymisen niin yksilönä kuin työyhteisönäkin. Henkilöstön työhyvinvointi ja kyvykkyys tekevät meistä voittavan joukkueen. Toimintayksikkömme ovat itse- ja yhteisöohjautuvia ja meillä on käytössä työhyvinvointia tukeva työvuoroautonomia.

Tehtävän vaativat edellytykset:

  • hyvät tietotekniset sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot,
  • hyvä paineensietokyky, joustavuus, palveluasenne, itse- ja yhteisöohjautuvuus sekä ratkaisukeskeisyys.
  • Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan pätevyys.
Tietoja palvelussuhteesta:
  • Vakituinen työsuhde alkaen 14.11.2022 tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2957,17 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu Keusoteen, rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat. Avaa tästä linkki Keusoten rekrysivulle.
Lisätiedot antavat Palveluasumisen esimiehet Johanna Mannila, puh. 050 497 2023, johanna.mannila@keusote.fi tai Niina Lakua, puh. 050 497 1987, niina.lakua@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 13.10.2022 klo 14:00.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Hyvinvointialueelle, jossa Keusoten toiminta jatkuu.

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä muuttuu hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat nykyiset Keusoten kunnat: Hyvinkää, Järvenpään, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen sekä Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Palveluksessamme tulee olemaan yli 4000 ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat