test
Vastaava sairaanhoitaja (Juva) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee vastaavaa sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Juvan hyvinvointikeskuksen lähikuntoutus- ja jaksohoitoyksikköön 3.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Juvan lähikuntoutusosasto vastaa erikoissairaanhoidosta tulevien potilaiden akuuttihoidosta ja jatkokuntoutuksesta. Jaksohoitoyksikön asiakkaat tulevat yksikköön pääsääntöisesti palveluohjauksen kautta. Jaksohoito vastaa myös omaishoidettavien suunnitelmallisesta lyhythoidosta.

Vastaavan sairaanhoitajan tehtävänä on palveluesimiehen työparina toimiminen. Työ sisältää työvuorosuunnittelua, töiden organisointia, työyksiköiden asioiden hoitamista, työn kehittämistä sekä muita esimiehen osoittamia tehtäviä.

Tehtävänkuvaukseen sisältyy myös vaihtelevasti sairaanhoitajan tehtäviä, esimerkiksi potilaiden hoitoa sekä kuntoutuksen suunnittelua, toteutusta ja arviointia. Tehtäväsi on monipuolinen, käsittäen edellä mainittujen lisäksi hoitotiimin johtamisen ja jäsenyyden, tiimityön organisointia sekä lääkärin työparina toimimista, konsultointia, raportointia, tiedottamista, lääkehoitoa sekä erilaisia hoitoneuvotteluja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi edellytetään työkokemusta lähiesimiestyöstä hoitotyön osastoilta, tiimivastaavan työstä tai vastuusairaanhoitajan tehtävistä. Eduksi luetaan hoitotyöhön soveltuva lisäkoulutus, eimerkiksi esimies- tai johtamiskoulutus.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi
https://www.essote.fi/palvelut-paikkakunnittain/juvan-hyvinvointikeskus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Hilpi Purhonen, puh. 040 522 1665, hilpi.purhonen@essote.fi tai palveluesimies Salme Viljakainen, puh. 040 742 3982, salme.viljakainen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Sairaalatie 3, 51900 Juva

Sinulle suositellut työpaikat