test
Vastaava sairaanhoitaja Karpalokoti - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleva virkasuhteeseen Karpalokodin palveluasumisen yksikköön

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, mikä sisältää huumetestin. Tehtävissä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävien täytöissä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen ja työnvaativuuden arvioinnin perusteella.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo. Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi
https://www.sosteri.fi/palvelut/sosiaalipalvelut/sosiaalipalvelut-ikaantyneille/palveluasuminen-ja-vanhainkodit/palvelutalo-karpalokoti/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat:
palvelupäällikkö Teija Ronkanen, puh. 044 417 2634 ja
ikäihmisten palvelujen johtaja Niina Laakkonen, puh. 044 417 3982
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiiri ky., Sosiaalipalvelut, Karpalokoti Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Mertajärventie 14, 57220 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat