Skip to main content
test
VASTAAVA SAIRAANHOITAJA, kotihoito Hyvinkää - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Sairaanhoitaja, tule tukemaan esihenkilötyötä täysin uuteen työnkuvaan! Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään kotihoidon toimintaa ikäihmisten kotona asumista tukeviin palveluihin uusin menetelmin.

Haemme nyt vastaavaa sairaanhoitajaa monipuoliseen työnkuvaan Hyvinkäälle vakituiseen sekä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Säännöllinen kotihoito on tarkoitettu pääsääntöisesti ikääntyneille henkilöille, jotka tarvitsevat säännöllisesti hoivaa, huolenpitoa ja sairaanhoidollista apua kotona selviytymisensä tueksi. Palvelu toteutuu yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti kotikäynteinä tai kotikäyntien ja etähoivan yhdistelmänä.

Vastaavan sairaanhoitajan työ on monipuolista päivätyötä. Kotihoidon vastaava sairaanhoitaja työskentelee hoitotyön kehittäjänä ja asiantuntijana sekä sijaistaa yksikön esihenkilöä mm. loma-aikoina.

Työnkuvaan kuuluu mm.

 • työvuorosuunnittelua
 • lääkehoidon osaamisen kehittämistä ja osaamisen varmistamista
 • sairaanhoidollisissa asioissa asiantuntijana toimimista
 • tilastointia ja raportointia
 • työyksikön kehittämistä yhteistyössä esihenkilön kanssa
 • tarvittaessa hoitoneuvotteluihin osallistumista
 • yhteistyöverkostoissa toimimista
Tehtävässä pääset osaksi aktiivista ja kollegoita arvostavaa työyhteisöä, jossa voit hyödyntää osaamistasi monipuolisesti. Tehtävässä edellytetään itseohjautuvaa työotetta, asiakaslähtöisyyttä, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä aktiivista ja positiivista kehittämisasennetta. Arvostamme laaja-alaista hoitotyön tuntemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä paineensietokykyä arjen muuttuvissa tilanteissa. Kokemus kotihoidosta sekä RAI-osaaminen katsotaan eduksesi. Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuoltoalan AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä työkokemusta vanhustyön puolelta. Tehtävän hoitaminen edellyttää suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävä tarjoaa Sinulle aitiopaikan sosiaali- ja terveysalan henkilöstön kehittämiseen Suomen suurimmassa perusterveydenhuollon sote-kuntayhtymässä. Kuntayhtymän toimintaa ja palveluja kehitetään aktiivisesti ja innovatiivisesti.

Ilmoitathan hakemuksessasi, kummasta tehtävästä olet kiinnostunut.

Tietoja palvelussuhteesta:

 • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan.
 • Määräaikainen työsuhde 22.8.-31.12.2022.
 • Tehtäväkohtainen palkka on 2899,19 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää
 • Tutustu tarkemmin Keusoteen ja tehtävään vaadittaviin lupiin linkin kautta. Avaa linkki Keusoten rekry-sivulle tästä
Lisätietoja antaa vt. kotihoidon koordinoiva esihenkilö Kirsi Lehtonen-Pulli, puh. 050 497 2061, kirsi.lehtonen-pulli@keusote.fi, kotihoidon esihenkilöt Teija Murtoniemi, teija.murtoniemi@keusote.fi p. 050 497 1596 ja Laura Kuurlunti, laura.kuurlunti@keusote.fi (8.8.22 lähtien), p. 050 497 1902.

Hakuaika päättyy 14.8.2022 klo 23:59.

 • Haastattelut pidetään 17.8.2022.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat