Vastaava sairaanhoitaja (kotihoito, Jämsä )

Hakuaika päättyy  28.5.2024 15:45

Toivotamme sinut tervetulleeksi työyhteisöömme, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja tekemään merkityksellistä työtä yhdessä muiden huippuosaajien kanssa.

Haemme Jämsän kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen

VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA

Jämsän alueen kotihoitotiimit liittyivät osaksi Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluita 1.4.2024. Toiminta jatkuu tutuissa toimipisteissä tutun henkilöstön voimin.

Vastaavan sairaanhoitajan tehtävä on vastuullinen ja laaja-alainen. Työpäivät vaihtelevat päivästä toiseen, mikä pitää työarjen mielenkiintoisena ja monipuolisena. Asiakastapaamisilla pyritään tukemaan ja auttamaan asiakkaitamme itsenäisessä arjessa selviytymisessä omassa kodissaan. Sinulla on keskeinen rooli hoitotyön laadun varmistamisessa ja sen kehittämisessä. Toimit mm. toimipisteesi lääkehoidon kokonaisuuden asiantuntijana. Tunnet toiminnan ajantasaiset ohjeet ja tuet tiimin jäseniä onnistumaan tehtävässään mm. perehdyttämällä. Toimit esihenkilön sijaisena loma-aikoina ja perehdyt mm. työvuorosuunnitteluun ja työsopimuksien tekoon. Työ sisältää myös perus- ja sairaanhoidollista asiakastyötä.

Työskentelet pääasiassa arkiaamuissa ja pystyt vaikuttamaan itse työviikkosi rakentumiseen.

Jämsän kotihoidon alue sisältää Jämsän, Hallin sekä Länkipohjan tiimit. Työskentelet palveluvastaavan ja toisen vastaavan sairaanhoitajan kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Toivomme sinulta innostavaa ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa, sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Tarvitsemme sinua kehittämään kotihoidon kokonaisuutta kohti hyvinvointialueen yhteisiä käytäntöjä kanssamme.

Haluamme panostaa perehdytykseesi, mikä suunnitellaan henkilökohtaisesti. Autamme sinua verkostoitumaan myös muiden vastaavien sairaanhoitajien kanssa. Tehtävä on uusi tässä kotihoidon toimipisteessä.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

---------------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Eduksi katsomme monipuolisen kokemuksen hoiva- ja hoitotyöstä.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä edellytetään lisäksi hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Huomioithan että kotihoidossa työskennellä sinulla tulee olla ajokortti, ja mahdollisuus käyttää autoa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Jämsä ja Halli-Länkipohja

Päivi Laukkanen, palveluvastaava

p. 040 529 6422

paivi.laukkanen1@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!