test

Vastaava sairaanhoitaja Oitin Koivumäkeen

Hakuaika päättyy  27.3.2023 15:00

Etsimme sinua sairaanhoitaja työkaveriksemme vakituiseen työsuhteeseen Oitin Koivumäkeen. Koivumäki on 43- paikkainen tehostettu asumispalveluyksikkö ikäihmisille.

Vastaavana sairaanhoitajana työskentelet lähijohtajan oikeana kätenä ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisissa asiantuntijatehtävissä. Työhösi kuuluu muun muassa kokonaisvaltainen lääkehoidon toteuttaminen, omaisyhteistyö, työvuorosuunnittelu sekä moniammatillinen yhtestyö. Tarvittaessa toimit lähijohtajan sijaisena. Perussairaanhoidollisissa tehtävissä työparinasi toimii toinen sairaanhoitaja.
Ympärillesi saat itseohjautuvan ja ammattitaitoisen tiimin. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta satunnaisesti voit tehdä myös viikonloppuvuoroja tarpeen mukaan.

Jos sinulta löytyy aitoutta kohdata ikäihminen erilaisissa elämänvaiheissa ja halua haasteelliseen työhön, olet etsimämme sairaanhoitaja.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994)tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Työssä vaditaan voimassa olevaa LOVe lääkehoitokoulutusta tai valmiutta suorittaa se kolmen kuukauden sisällä palvelussuhteen alkamisesta.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.
Pääset tutustumaan lisää Oma Hämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Mari Hautamäki mari.hautamaki@omahame.fi/ 0504640701

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoon! Tutustu työnantajaan