Skip to main content
test
Vastaava sairaanhoitaja,  Pajukoti - Lopen kunta

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen virkaan (vakanssi 64915002) Pajukodin kehitysvammaisten 16 - paikkaiseen, kodinomaiseen palveluasumisen asumisyksikköön, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ja tuettua palveluasumista. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden. Asukkaan arjesta huolehditaan kokonaisvaltaisesti ja asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Pajukodissa järjestetään myös kehitysvammaisten päivätoimintaa. Työsuhde alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Työ on pääosin päivätyötä arkisin.

Haemme luotettavaa, reipasta ja itsenäiseen työskentelyn kykenevää sairaanhoitajaa, joka tekee työtä suurella sydämellä asiakaslähtöisesti. Olet ammatillisesti kiinnostunut laadukkaan hoitotyön toteuttamisesta ja itsesi jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme hakemaltamme sairaanhoitajalta kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät.

Vastaavan sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu Pajukodin asiakkaiden hoidon suunnittelu sekä toiminnan kehittäminen yhdessä henkilökunnan kanssa, henkilöstöhallinnolliset tehtävät, sijaisten rekrytoiminen, työvuorosuunnittelu, moniammatillinen yhteistyö sekä asumisyksikkö Pajukodin talouden seurannasta vastaaminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu kehitysvammaisten päivätoiminnan kehittämistehtävät ja tarvittaessa toimit myös toisen yksikön esihenkilön sijaisena.

Potilastietojärjestelmänä käytössä ovat Lifecare ja työvuorosuunnittelussa käytetään Titania työvuorosuunnitteluohjelmaa. Hakemukset pyydetään tekemään 31.8.2022 klo 15:00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan aikana. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Kelpoisuusvaatimuksena vastaavan sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Kokemus esimiestehtävistä, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, organisointi- ja paineensietokyky sekä halu kehittää omaa osaamista katsotaan eduksi. Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Palkkaus määräytyy Sote-sopimuksen mukaisesti ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2894,86 euroa/kk. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Johanna Siivonen p. 050 520 9432

Lisätietoja

Lopen kunta, Perusturvalautakunta

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat