test

Vastaava Sairaanhoitaja, (Saarijärvi, Karstula vastaanottotoiminta)

Hakuaika päättyy  8.2.2023 15:45

Haemme vastaanottotoimintaan Saarijärvelle ja Karstulaan

VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA heti - 30.8.2023

Vastaanottotoiminta sisältää lääkäreiden ja hoitajien vastaanottoa Saarijärvellä, Karstulassa, Kannonkoskella, Kivijärvellä ja Kyyjärvellä. Saarijärven ja Karstulan terveysasemalla toimii päivystys ja laboratorio.

Vastaavan hoitajan tehtävään kuuluu sairaanhoitajan kliinistä työtä vastaanotossa, hoitohenkilökunnan työvuoro- ja sijoittelusuunnittelua, vastaanottojen päivittäisen työn organisointia, suunnittelua ja kehittämistä palveluvastaavan työparina.

Jos olet innovatiivinen ja muutosmyönteinen, tule mukaan vastaanottopalveluiden laadun ja asiakaslähtöisyyden kehittämiseen.
Toivomme sinulta vastaanottopalveluiden tuntemusta sekä oma-aloitteista ja vastuullista työotetta. Olet joustava, hahmotat kokonaisuuksia ja omaat hyvät organisointi ja vuorovaikutustaidot.
Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä!

Marjo Kotilainen
Palveluvastaava
P. 040 1512381
marjo.kotilainen@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan