Vastaava sairaanhoitaja - Tampereen kaupunki

Vastaava sairaanhoitaja - Tampereen kaupunki

IKÄIHMISTEN PALVELUT/KOUKKUNIEMEN VANHAINKOTI OS. 16-17
Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Koukkuniemen vanhainkodin Urpula-taloon.
Etsimme henkilöä, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot, tiimityössä tarvittavaa joustavuutta, myötäelämisen taito sekä innostusta asukaskaslähtöiseen vanhustyöhön sekä sen kehittämiseen Koukkuniemen vanhainkodissa.
Vastaava sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja vastaa osaltaan asukkaan hoidon koordinoinnista ja hoitoon osallistuvan työryhmän johdosta omassa vuorossaan. Vastaavalla sairaanhoitajalla on lisäksi esimiehensä kanssa erikseen sopimia hallinnollisia tehtäviä esim. työvuorosuunnittelua. Hän toimii myös osastonhoitajan varahenkilönä. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävissä edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista sekä tartuntatautilain 48§:n edellyttämää tautisuojaa.
Eduksi katsotaan kokemus gerontologisesta vanhustyöstä sekä arvostava ja inhimillinen työote ja ammatillisten valmiuksien lisäksi muut henkilökohtaiset vahvuudet ja ominaisuudet, joita vastaavan sairaanhoitajan tehtävässä voi asiakaslähtöisesti hyödyntää sekä lisäksi kokemus työnjohdollisista tehtävistä.
Työ on vuorotyötä, pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroa.
Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Maria Hytönen, puh. 040 806 3738 sekä vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh.040 759 1398.
Hakuaika päättyy 22.7.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa ja ansioluettelonsa sähköiseen IMURI-rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen sekä hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Ikäihmisten palvelut/Koukkuniemen vanhainkoti os. 16-17
  • Työpaikka
  • tre-1-278-19
  • 4.7.2019 - 22.7.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

osastonhoitaja Maria Hytönen, puh. 040 806 3738 sekä vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh.040 759 1398.

Ikäihmisten palvelut/Koukkuniemen vanhainkoti os. 16-17
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan