Vastaava sairaanhoitaja, vanhusten palvelut - Lopen kunta


Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa määräaikaiseen toimeen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikköön Hoivakoti Salmelaan 30.09.2021 asti. Työ on pääosin päivätyötä ja pääsääntöisesti ei sisällä viikonlopputyötä. Hoivakoti Salmela on 12 pitkäaikaisen asukkaan kodikas tehostetun palveluasumisen yksikkö.

Haemme luotettavaa, reipasta ja itsenäiseen työskentelyn kykenevää sairaanhoitajaa, joka tekee työtä suurella sydämellä asiakaskeskeisesti. Olet ammatillisesti kiinnostunut laadukkaan hoitotyön toteuttamisesta ja itsesi jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme hakemaltamme sairaanhoitajalta kokemusta ikä-ihmisten parissa työskentelystä. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Tarjoamme mielenkiintoisen asiakastyön hyvässä tiimissä, jonka esimiehenä toimit. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella, moniammatillisesti ja asiakaslähtöisesti. Vastaavan sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu päivittäisen hoitotyön lisäksi yksikön lääkehoidosta ja sen valvonnasta vastaaminen yhteistyössä lääkärin kanssa sekä kuntouttavan ja asiakaslähtöisen työtavan ja toiminnan edistäminen. Vastaavan sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu Hoivakoti Salmelan esimiestehtävät mm. henkilöstöasioista vastaaminen, sijaisten rekrytoiminen, työvuorosuunnittelu, toiminnan suunnittelu- ja kehittäminen, yhteistyö eri tahojen kanssa. RAI-toimintakykyarviomittarin käyttöönotto on parhaillaan käynnistymässä Hoivakoti Salmelassa. Osaaminen RAI-järjestelmän käytöstä katsotaan eduksi. Potilastietojärjestelmänä käytössä on Lifecare ja työvuorosuunnittelussa käytetään Titania työvuorosuunnitteluohjelmaa. Hakemukset pyydetään tekemään sunnuntaihin 28.2.2021 klo:16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Kelpoisuusvaatimuksena vastaavan sairaanhoitajan määräaikaiseen toimeen on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Kokemus esimiestehtävistä, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, organisointi- ja paineensietokyky sekä halu kehittää omaa osaamista katsotaan eduksi. Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti kolmen kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2760,00 euroa/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet palvelussuhteen kestosta. Määräaikaiseen toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Vs. vanhuspalvelujen johtaja Johanna Siivonen 019 7586066 tai johanna.siivonen@loppi.fi

Lopen kunta, Perusturvalautakunta, Vanhusten palvelut, Hoivakoti Salmela
Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - Unicef lapsiystävällinen kunta