Vastaava sairaanhoitaja vanhustenhuoltoon Iniöön - Paraisten kaupunki

Vastaava sairaanhoitaja vanhustenhuoltoon Iniöön - Paraisten kaupunki

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan työsuhteen sosiaali- ja terveydenhuollossa:

VASTAAVA SAIRAANHOITAJA Paraisten vanhustenhuoltoon Iniön kunnanosaan, palvelutalo Aftonrohon. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja alkaa mahdollisimman pian, viimeistään syyskuussa.

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa palvelutalo Aftonrohon Iniön kunnanosaan. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, hallinnolliset tehtävät ja esimiestehtävät. Tehtävään kuuluu myös kokonaisvaltainen sairaanhoidollinen vastuu yksikössä. Työsuhteeseen valittu tulee myös tarvittaessa sijaistamaan sairaanhoitajaa Iniön terveysasemalla. Tehtävässä työskennellään tiiviisti yhdessä tiimin sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.
Asiakas ja hoidon ja hoivan laatu ovat meille kaikkein tärkeintä, mutta samalla toimimme aktiivisesti hyvän työyhteisön puolesta.

Vanhustenhuollon tulee olla lähellä sydäntäsi ja sinun tulee viihtyä esimiesroolissa. Toivomme, että olet joustava, asiakaslähtöinen ja yhteistyökykyinen ja että työskentelet eettisesti. Odotamme sinulta hyviä suunnittelu-, järjestely- ja vuorovaikutustaitoja ja että jaat arvomme turvallisuuteen, osallisuuteen ja kehittämistyöhön liittyen.

Kelpoisuusvaatimukset: sairaanhoitajan tutkinto ja molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rokotustodistus.

Lisätietoja

http://www.pargas.fi/web/tjanster/aldreomsorg/serviceboende/fi_FI/serviceboende_4/

Lisätiedot: Vanhustyön päällikkö Camilla Bergman-Kärpijoki, sähköpostitse camilla.bergman-karpijoki@parainen.fi.
Hakemus toimitetaan 7.8.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisessä muodossa sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 242561. Hakemuksen ja tarvittavat todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi.

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhustenhuolto, Aftonro
Osoite: Norrby, 23390 Iniö

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).
Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.
Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja

Tutustu työnantajaan