Skip to main content
test

Sairaanhoitaja, tule töihin Keiturin Soten ikäihmisten palveluiden tiimiin!

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme innostunutta, uudistumishaluista vastaavaa sairaanhoitajaa, jolla on vankka osaaminen ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Ensisijainen työskentelypaikka on Vihriälän ryhmäkoti Virroilla.

Tarjoamme sopivasti haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset toteuttamaan hoitotyön eri osaamisalueita monipuolisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto (AMK tai vastaava opistoasteinen tutkinto), mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Noudatamme Avaintes-työehtosopimusta.

Keskeisinä toimintaamme ohjaavana arvoina ovat arvostava, työntekijää kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito. Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on Smartum liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisen opiskelun kautta.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä:
Muistiyksikön esimies Christina Ren, puh. 044 715 1330 tai p. christina.ren@keiturinsote.fi
Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki, tai puh. 044 715 1376 tai sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/keiturin-sote-oy/
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Muistiyksikön esimies Christina Ren puh. 044 715 1330, tai sp. christina.ren@keiturinsote.fi
Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki puh. 044 715 1376 tai sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy

Keiturin Sotessa työskentelee noin 500 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme myös tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Rinnetie 4, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat