Vastaava sosiaalityöntekijä - Naantalin kaupunki

Vastaava sosiaalityöntekijä - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana

VASTAAVAN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA

Haemme Naantalin lapsiperheiden sosiaalityön moniammatilliseen tiimiin vastaavaa sosiaalityöntekijää 1.8.2019 alkaen. Lastensuojelulain mukaisen avo- ja sijaishuollon asiakastyön (noin 70 % työajasta) lisäksi vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävänkuvaan sisältyy käytännön asiakastyön koordinointia ja kehittämistä sekä tiimin työntekijöiden asiakastyön tukena ja asiantuntijana toimimista. Naantalin lapsiperheiden sosiaalityön tiimi kouluttautuu kuluvan vuoden aikana systeemiseen toimintamalliin ja vastaavalla sosiaalityöntekijällä on keskeinen rooli systeemisen työskentelyn käyttöönotossa ja toteutuksessa. Vastaava sosiaalityöntekijä sijaistaa perhepalvelujen päällikköä lastensuojelun ammatillisissa tehtävissä.

Tehtävään valittavalta edellytetään kattavaa työkokemusta lastensuojelun sosiaalityöntekijän työstä. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutus- ja verkostotyötaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä positiivista ja innokasta asennetta.

Tarjoamme haasteellisen ja vastuullisen työn moniammatillisessa lapsiperheiden sosiaalityön tiimissä. Naantalin lapsiperheiden sosiaalityön tiimissä työskentelee nyt haettavana olevan vastaavan sosiaalityöntekijän lisäksi neljä sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, kaksi lapsiperhepsykologia, vastaava perheohjaaja, kaksi perheohjaajaa, kaksi perhetyöntekijää, kaksi nuorten avohuollon ohjaajaa, lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä, lastenvalvoja, toimistosihteeri ja perhepalvelujen päällikkö. Teemme lisäksi tiivistä yhteistyötä terveystoimen kanssa yhdistetyssä sosiaali- ja terveystoimen organisaatiossa. Tarjoamme moniammatillisen tiimin tuen, työnohjaus- ja konsultaatiopalvelut sekä hyvät koulutusmahdollisuudet.

Palkka on 3600 euroa kuukaudessa. Ennen viran vastaanottamista on hakijan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Lisätietoja antaa perhepalvelujen päällikkö Liisa Hankavuori puh 050 3367765 ja perusturvajohtaja Iiro Pöyhönen puh 050 345 8090, etunimi.sukunimi@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali. Hakemukset tulee jättää 31.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Lapsiperheiden sosiaalityö
Osoite: Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan