Vastaava sosiaalityöntekijä - Hangon kaupunki

Haemme vastaavaa sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityöhön

Hanko on kaksikielinen pikkukaupunki meren äärellä, joka tarjoaa pienen kunnan joustavuutta. Aikuissosiaalityön vastaavana sosiaalityöntekijänä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja olla mukana kehittämässä kaupungin sosiaalihuoltoa.

Hangossa on hyvät harrastemahdollisuudet ja täällä on lyhyet etäisyydet. Kaikki tarvittava on pyöräilymatkan päässä. Meren ympäröimän Hangon luonto on ainutlaatuinen, 30 km hiekkarantoja ja isot metsäalueet.

Kaupunkimme tarjoaa lapsille ja lapsiperheille laadukasta varhaiskasvatusta, perusopetusta sekä terveyspalveluja. Hanko tarjoaa lapsille turvallisen kasvuympäristön.

Haemme moniammatilliseen aikuissosiaalityönyksikköön ammattitaitoista esimiestä kehittämään ja johtamaan motivoitunutta tiimiämme.

Yksikön esimies vastaa aikuissosiaalityöstä, mikä koostuu ennaltaehkäisevästä ja korjaavasta sosiaalityöstä, vammaispalvelusta, sosiaalihuoltolain mukaisesta mielenterveys- ja päihdepalvelusta, kuntouttavasta työtoiminnasta sekä maahanmuuttajatyöstä. Tarjoamme yksikölle säännöllistä työnohjausta.

Vastaavan sosiaalityöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) sekä riittävä johtamistaito. Työtehtävät edellyttävät hyvät suulliset ja kirjalliset taidot kummassakin kotimaisessa kielessä.

Palkkaus KVTES:in mukaan, mutta myös palkkatoivomukset huomioidaan. Avustamme tarvittaessa sopivan asunnon löytämisessä.

Virkaan haetaan viimeistään 4.12.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja virka voidaan täyttää hakuaikana, mikäli sopiva hakija valitaan.

Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen virkasuhteen alkamista. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hanko 2.11.2020

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa sosiaalipalvelupäällikkö Elisabeth Sundberg, 040 830 1913, elisabeth.sundberg@hanko.fi

Hangon kaupunki, Sosiaalipalvelukeskus
Osoite: Kulmakatu 12, 10900 Hanko

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.