Vastaava työnjohtaja/valvoja - Keravan kaupunki

Keravan Kaupunkitekniikan toimialan infrapalveluissa on haettavana asuntomessujen vastaavan työnjohtajan/valvojan tehtävä. Asuntomessut järjestetään kesällä 2024 Keravalla Kivisillan alueella.

Tehtävä on määräaikainen 31.8.2024 saakka tai sopimuksen mukaan.

Tätä tulet meille tekemään
Vastaava työnjohtaja/valvoja työskentelee itsenäisesti asuntomessualueen infran ja melusuojauksen rakentamisprojekteissa vuosina 2022-2024. Asuntomessualueen töistä osa toteutetaan omajohtoisena, joissa vastaava työnjohtaja huolehtii työmaiden teknisestä ja taloudellisesta toteutuksesta. Osa rakentamisesta toteutetaan urakkakilpailun avulla. Valvoja avustaa hankintojen kilpailuttamisessa ja urakan käynnissä ollessa, toimii kohteen paikallisvalvojana. Roolien jako vastaavan työnjohtajan tehtävän ja valvojan tehtävän kesken sovitaan tapauskohtaisesti, kun urakkamuodot- ja laajuudet ovat selvillä.

Näin onnistut tehtävässä
Vastaajan työnjohtajan/valvojan tehtävässä edellytämme sinulta vähintään rakennusalan rakennusmestaritasoista tutkintoa ja 5 vuoden työkokemusta infra-alalta sekä kokemusta vaativasta infra-/pohjarakentamisesta. Tehtävässä vaaditaan teknis-taloudellista työotetta.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveen. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://kerava.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rainer Sirén, puh. 040 3182269, rainer.siren@kerava.fi

Lisätietoja

Keravan kaupunki, Kaupunkitekniikka

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Kultasepänkatu 7, 04201 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Keravan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat