Haemme

VASTAAVAA TYÖPAJAOHJAAJAA
Etsimme vastaavaa työpajaohjaajaa vakituiseen virkaan Janakkalan kunnan Pajalle 1.9.2021 alkaen. Paja tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa ja työkokeilupaikkoja kaiken ikäisille työttömille kuntalaisille, joiden työttömyysaika uhkaa pitkittyä.
Toiminnan tavoitteena on tukea asiakasta eri elämäntilanteissa kokonaisvaltaisesti yhteisen tekemisen ja toiminnan kautta, edistää kuntoutumista ja työllistymistä sekä koulutukseen hakeutumista. Janakkalan kunta on mukana työllisyyden kuntakokeilussa.

Pajalla työskentelee vastaavan ohjaajan lisäksi 5 työpajaohjaajaa joiden lähiesimiehenä vastaava ohjaaja toimii. Vastaavan ohjaajan tehtäviin kuuluu Pajan toiminnasta ja Pajan talousarvion valmistelusta vastaaminen, Pajan toimintaa koskevien sopimusten valmistelu ja päätöksenteko yhdessä perhe- ja sosiaalipalveluiden tulosalueen johtajan kanssa sekä yhteistyöstä vastaaminen Pajan yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ pitää sisällään Pajatoiminnan kehittämistyötä ja asiakasrekisterin pääkäyttäjänä toimimista. Työajasta 40 % käytetään suoraan asiakastyöhön ja 60 % vastaavan ohjaajan tehtäviin. Asiakastyö pitää sisällään työllisyyden kuntakokeilussa Pajan vastuuvalmentajana toimimista sekä asiakasohjaustyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, mahdollisuuden työnohjaukseen, kilpailukykyisen palkan ja mukavat työkaverit.
Vastaavan työpajaohjaajan virka on haettavana 1.7.2021 alkaen. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (2897,36 eur/kk + 150 eur/kk erillislisä).

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistoasteista tutkintoa sekä alan tuntemusta ja riittävää johtamistaitoa. Eduksi luetaan hyvät yhteistyötaidot, joustava työote, kokemus asiakastyöstä sekä työpajatoiminnan ja kuntouttavan työtoiminnan tuntemus.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa ajalla 20.7.2021 alkaen perhe- ja sosiaalipalveluiden johtaja Sanna Kortesoja, p. 03 680 1259, sanna.kortesoja@janakkala.fi
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 31.7.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö, Työpaja

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Tavoitteenamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkovat Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie ja monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Taimistotie 4, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat