Skip to main content
test
Vastaava työpajaohjaaja, nuorten työpajatoiminta - Karkkilan kaupunki

Tehtävän haltija toimii Karkkilan kaupungin nuorten työpaja Ruukinpajan vastaavana ohjaajana. Tehtävä sisältää ohjaustyötä ja toimistotyötä. Vastaavan työpajaohjaajan vastuulla on nuorten sopimukset, perehdytys, elämänhallinnan ohjaus sekä moniammatillinen yhteistyö mm. TE-toimiston, Kelan ja sosiaalitoimen kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu nuorten ohjaus ja toimistotyöt kuten tilausten vastaanottaminen, laskutus, raportointi, asiakastietojen kirjaus ja leirikeskuksen vuorojen koordinointi.

Tehtävässä onnistuminen vaatii erittäin hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää sosiaalista kanssakäymisen taitoa eri kohderyhmien kanssa. Työ vaatii oma-aloitteellisuutta ja taitoa työskennellä itsenäisesti sekä hyvää ongelmanratkaisutaitoa. Työssä käytetään eri ohjelmia ja järjestelmiä, joten tietoteknisistä taidoista on hyötyä. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus nuorisotyön alalta sekä kokemus yksilö- ja ryhmänohjauksesta.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, vastaavaa aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen perustutkinto. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa 36.25h/viikko.

Lisätietoja

http://www.karkkila.fi
https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Ruukinpaja

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anna Koivu, liikunta- ja nuorisopäällikkö
p. 044 535 3107
anna.koivu@karkkila.fi
yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15

Lisätietoja

Sivistys ja hyvinvointi, nuorisopalvelut

Karkkilan nuorisopalveluihin kuuluu perusnuorisotyö, etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta. Nuorisopalveluiden tavoitteena on tehdä nuorisotyötä, joka on kaikkien karkkilalaisten nuorten saavutettavissa sekä työtä tehdään ennaltaehkäisevän työn näkökulmasta. Osallisuus, aito kohtaaminen ja nuorten kuuleminen on tärkeässä osassa työtä.


Osoite: Bremerintie 6, 03600 Karkkila

Sinulle suositellut työpaikat