Skip to main content
test
Vastaava varhaiskasvatuksen erityisopettaja - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee vastaavaa varhaiskasvatuksen erityisopettaja (VVEO) vakituiseen työsuhteeseen.

Vastaava varhaiskasvatuksen erityisopettaja on uusi työtehtävä joka alkaa 1.9.2022. Vastaava varhaiskasvatuksen erityisopettajan toimi jakautuu 40% hallinnon työtehtäviin ja 60% varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäviin omalla alueellaan.

Vastaavan varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävänsä lisäksi varhaiserityiskasvatuksesta vastaavan palvelupäällikön tukena lasten tuen tarpeita koskevissa asioissa, avustaa palvelupäällikköä varhaiserityiskasvatusta koskevissa resursointi-, tilastointi- ja raportointitehtävissä (avustajatarpeet, avustajien sijoituspaikat, päätöksen valmistelut, Ely-korvauksiin liittyvä tilastot jne.) sekä tekee yhteistyötä varhaiskasvatuksen erityisopettajien kanssa palvelupäällikön tukena. Vastaava varhaiskasvatuksen erityisopettaja osallistuu myös palvelupäällikön ohjeiden mukaisesti varhaiserityiskasvatuksen kehittämiseen, suunnitteluun ja arviointiin liittyviin tehtäviin. Koska tehtävä on uusi, voi tehtävänkuvaus vielä muotoutua ja tarkentua.

Kelpoisuusvaatimuksena on Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään edellytetty peruskoulutus L 272/2005 ja A 608/2005 ja sen lisäksi yliopistossa suoritetut asetuksessa A 986/98 määritellyt erityisopettajan opinnot. Kielitaitovaatimuksena hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus). Varhaiserityiskasvatuksen laaja-alainen tuntemus sekä hallinnollisten tehtävien tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme myös hyviä digi- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua kehittää, suunnitella ja arvioida Vaasan varhaiserityiskasvatusta.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät kehittyvässä ja innostavassa työyhteisössä.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikoilla 33-34.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö Towa Silander, s-posti; towa.silander@vaasa.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat