test
Vastaava varhaiskasvatuksen opettaja - Limingan kunta

VASTAAVA VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA

Haemme vastaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan toimeen.
Tule Liminkaan vastaamaan Linnukan esiopetuksen päivittäisen toiminnan sujumisesta. Lapsia yksiköissä on yhteensä noin 70.
Vastaavana varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman esiopetusryhmän päivittäisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä ryhmän toisen varhaiskasvatuksen opettajan ja koko tiimin kanssa. Toimit myös yksikön lähiesimiehenä, jossa vastaat mm. pedagogiikasta, henkilöstöstä ja asiakastyöstä yhdessä esiopetuksen johtajan kanssa.

Arvostamme osaavaa varhaiskasvatuksen ammattilaista; teet työtä kehittämismyönteisellä ja osallistavalla työotteella, osaat organisoida ja tehdä päivittäisjohtamisessa päätöksiä ja sinulla on taitoa toimia välillä muuttuvissakin tilanteissa. Työ on perustyötä omassa ryhmässä sekä hallinnollista ja pedagogista lähiesimiestyötä.

Olet osa Limingan kunnan varhaiskasvatuksen lähiesimiestiimiä, jossa teemme yhteistyötä koko varhaiskasvatuksen kehittämiseksi kollegoiden, työyhteisön ja eri toimijoiden kanssa.
Lähiesimiehenä olet mukana varhaiskasvatuksen pedagogisessa ohjausryhmässä kehittämässä ja vastaamassa lapsiryhmistä nousevien kysymysten ja ilmiöiden ratkaisemiseen sekä linjaamiseen.

Olet kelpoinen vastaavan varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään, jos sinulla on kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään sekä riittävä johtamistaito.

Ennen toimen vastaanottamista tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaika.
Palkkahinnoittelu ja palkkaus Ovtes:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Sari Supperi p. 050 3455149 sari.supperi@liminka.fi sekä esiopetuksen johtaja Jonna Kuru jonna.kuru@liminka.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi, Liminka!


Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat