Vastaava Ylilääkäri - Kristiinankaupunki

Vastaava Ylilääkäri - Kristiinankaupunki

Kristiinankaupungin perusturvakeskus hakee Vastaavaa Ylilääkäriä.

Tule työskentelemään Suomen ensimmäisessä Cittaslow-kaupungissa mukavien kollegojen kanssa. Vastaavana ylilääkärinä Kristiinankaupungissa työskentelet kaksikielisessä ympäristössä ja vastaat perusturvakeskuksen lääkinnällisestä toiminnasta ja vastuualueeseesi kuuluvien perusturva-lautakunnassa käsiteltävien asioiden valmistelusta. Kristiinankaupungissa on hyvin toimiva Perhekeskus ja aktiivinen Kuntoutusosasto. Yksikkömme toimii opetusterveyskeskuksena Turun yliopiston kanssa solmitun sopimuksen pohjalta ja tarjoaa moniammatillisia koulutuksia sekä paikallisella että alueellisella tasolla. Julkinen, yksityinen ja kolmas sektori toimivat aktiivisessa yhteistyössä Kristiinankaupungin sairaalanmäellä. Kristiinankaupungin aloittamaa avohoidon ulkoistamis-prosessia nähdään myönteisenä mahdollisuutena sairaalanmäen toiminnan kehittämiseksi ja laajentamiseksi.

Lisätietoja kaupungista löydät osoitteesta www.kristiinankaupunki.fi. Kelpoisuusehdot: vastaavan ylilääkärin viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri erikoisalana yleislääketiede tai muu soveltuva erikoisala sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen taito. Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Christian Lindedahl puh. 040-195 5808 tai sähköposti; christian.lindedahl@krs.fi

Palkka: LS:n ja paikallisen sopimuksen mukainen, voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi. Hakemus lähetetään osoitteella: Kristiinankaupungin perusturvakeskus, perusturvajohtaja Christian Lindedahl, PL 13, 64101 Kristiinankaupunki. Hakemukseen liitetään ansioluettelo (CV) tai nimikirjanote sekä oikeaksi todistetut kelpoisuustodistukset. Hakuaika päättyy 25.7.2019 klo 16.00. Koeaika on 6 kuukautta. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote.

Perusturvajohtaja Christian Lindedahl puh. 040-1955808 tai sähköposti; christian.lindedahl@krs.fi

Kristiinankaupungin Perusturvakeskus
Osoite: Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki

Kristiinankaupunki on turvallinen, viihtyisä ja monikielinen asuin- ja työskentelypaikkakunta, jossa yhdistyvät merellinen luonto, elävä maaseutu ja monipuoliset vapaa-ajan harrastemahdollisuudet. Kristiinankaupunki antaa puitteet laadukkaaseen asumiseen ja elämiseen. Kristiinankaupunki on Suomen ainoa Cittaslow-kaupunki.
Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee 480 eri alojen ammattilaista, jotka haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja jatkuvasti eteenpäin. Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Henkilöstöstä 48 % työskentelee hoitoalalla, 36 % sivistyspuolella, 12 % teknisellä sektorilla ja 4 % yleishallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen ja hallintokieli on ruotsi. Kristiinankaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan