Vastaavahammaslääkäri, terveyskeskus - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Vastaavahammaslääkäri, terveyskeskus - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna vastaavan hammaslääkärin virka. Viran sijoituspaikkana Haapajärven terveyskeskus. Työ on pääosin kliinistä hammaslääkärin työtä terveyskeskuksessa, johon sisältyy hallilnnollista työtä. Käytössämme on LifeCare -potilastietojärjestelmä ja suun kuvantaminen on digitalisoitu. Viikonloppupäivystys on järjestetty yhteistyössä Soiten suun- ja hampaidenterveydenhuollon kanssa Kokkolassa.

Haluamme joukkoomme innostuneen, yhteistyökykyisen ja kehittämishaluisen hammaslääkärin.. Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on "tekemisen meininki" ja tuotamme asiakaslähtöisiä palveluita Selänteen alueen asukkaille Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi. Meillä on yhteensä 8 hammaslääkärin virkaa, suuhygienistejä ja hammashoitajia pitämässä huolta alueen suun- ja hampaiden terveydenhuollosta.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkärin pätevyys, Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on 6 kk koeaika.

Hakemukse tehdään sähköisellä hakulomakkeella kuntarekryn kautta, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Voit myös toimittaa hakemuksen kirjallisena osoitteeseen: Peruspalvelukuntayhtymä Selänne PL 66, 85801 Haapajärvi kuoreen merkintä "Vastaava hammaslääkäri".

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita 044-4456 639

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

johtava hammaslääkäri Olli Lapinoja olli.lapinoja@selanne.net ja puh 044 4457231

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh
Osoite: Männistönkatu 6, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne sijaitsee keskellä suomea järvimaisemissa nelostien varrella. Alueelle on monipuoliset harrastusmahdollisuudet metsästyksestä kalastukseen sekä golfiin ja autourheiluun. Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Lisäksi Selänne tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäen kunnalle. Väestöpohja Selänteen alueella on noin 16 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.