Vastaavan hammaslääkärin virka - Euran kunta

Euran kunnan sote-keskuksessa on avoinna vastaavan hammaslääkärin virka.

Etsimme joukkoomme vastaavaa hammaslääkäriä, jolla on aktiivista otetta suun terveydenhuollon kehittämiseen, organisointikykyä sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Hammashoitolassamme työskentelee 5 hammaslääkäriä, 7 hammashoitajaa, 3 suuhygienistiä, oikomishoidon erikoishammaslääkäri ja suukirurgiaa tekevä hammaslääkäri. Käytössämme on LifeCare-potilastietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä tehtävän edellyttämä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Mikäli henkilön äidinkieli on muu kuin suomi, on kielitaidon toteamiseksi toimitettava voimassa oleva suomalainen kielitodistus. Hallinnon koulutus tai kokemus hallinto- ja johtamistehtävistä katsotaan eduksi. Vastavan hammaslääkärin työhön kuuluu myös kliinistä työtä.

Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ pykälän mukainen rokotussuoja.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaan.
Virka täytetään 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttuja pyydetään ottamaan mukaan alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Euran kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

vastaava hammaslääkäri Hanna Sarin puh. 044 422 4212 tai 02 8398 0476, hanna.sarin@eura.fi

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Terveyspalvelut, Avoterveydenhuolto
Osoite: Terveystie 3, 27510 Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Euran kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat