test
Vastaavan koulukuraattorin virka - Ylöjärven kaupunki

Haemme vastaavaa koulukuraattoria avoinna olevaan virkaan 10.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haettavana oleva virka sijoittuu tällä hetkellä toisen asteen opiskeluhuoltotyöhön (lukio ja ammatillinen koulutus) sekä koulukuraattoripalveluiden esihenkilötehtävään.

Vastaava koulukuraattori on koulutuskeskus Valossa työskentelevä sosiaalityön asiantuntija. Vastaavan koulukuraattorin tehtäviin kuuluvat mm. yksilö-, perhe-, ryhmä-, luokka - tai verkostotapaamiset opiske-lijan sosiaalisen ja psyykkisen hyvinvoinnin tukemiseksi, opetushenkilöstön kanssa tehtävä yhteistyö ja konsultointi sekä yhteisöllinen opiskeluhuolto.

Virkaan sisältyvät myös Ylöjärven kaupungin koulukuraattoripalveluiden hallinnolliset sekä ammatilliset esihenkilötehtävät. Koulukuraattoritiimissämme on hyvä yhteishenki ja kehittävä työote. Esihenkilönä luotsaat ja kehität sujuvia opiskeluhuollon kuraattoripalveluita yhteistyössä tiimin ja verkostojen kanssa. Tiimillä on säännöllinen työnohjaus.

Edellytämme:

Valittavalla henkilöllä tulee olla sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Työkokemus lähijohtamisesta, koulun opiskeluhuoltotyöstä sekä lasten ja nuorten hyvinvointiin sisältyvistä palveluista katsotaan eduksi. Vastaavan koulukuraattorin työtehtävien hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja ja kykyä työskennellä sekä moniammatillisissa työryhmissä että itsenäisesti. Liikkuva työ edellyttää oman auton käyttöä.

Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Työaika on 37h 45min / viikko. Valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista voimassaoleva rikostaustaote. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakuaika päättyy 8.12.2021 klo 15. Haastattelut pidetään to 16.12.2021 klo 9-12.00.

Lisätietoja ja hakulomake löytyvät rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut ti 30.11.2021 ja to 2.12. klo 8.30-11.00 / vastaava koulukuraattori Tuija Landström p. 040-1647 202

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.


Osoite: Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat