Vastaavan kuraattorin toimi - Kokkolan kaupunki

VASTAAVAN KOULUKURAATTORIN TOIMI 1.8.2021 ALKAEN

Vastaavan kuraattorin toimen hakuaikaa on jatkettu 22.4.2021 klo 16 saakka.

Kokkolan kaupunki hakee palvelukseensa lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisestä motivoitunutta vastaavaa koulukuraattoria. Vastaava kuraattori on yhteisöllisten työmenetelmien, koulumaailman yhteistyöverkostojen sekä palvelujärjestelmän oman alansa asiantuntija.

Työtehtävässä tarvitaan vankkaa sosiaali- ja opetusalan lainsäädännön asiantuntemusta ja kykyä antaa sosiaalityön erityisosaamiseen liittyvää konsultaatiota. Tehtävä edellyttää yksilö-, perhe- ja yhteisötason työn monipuolisia tietoja ja taitoja. Hyvät vuorovaikutustaidot, kehittämishalu- ja -kyky ovat keskeisiä taitoja työtehtävässä onnistumiseksi.

Vastaavan kuraattorin tukena on oppilashuollon tiimi, johon kuuluvat johtavat työntekijät ja koulukuraattorit ja koulupsykologit. Työn tukena toimivat myös säännölliset tiimipalaverit, työnohjaukset ja mahdollisuus etätyöhön. Tuemme työssä aloittamista hyvällä perehdytyksellä ja mahdollisuudella osallistua mentorointiryhmään. Suhtaudumme myönteisesti kouluttautumiseen ja oman osaamisensa kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 §7, §8). Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3520 euroa kuukaudessa. Hakija voi myös esittää palkkatoiveen. Työaika on 38h 15min / viikko.

Valitun on toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumausainetestin) sekä nähtäväksi lain 504 / 2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme jättämään Kuntarekryyn to 22.4.2021 klo 16.15 mennessä. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa os. Kokkolan kaupunki/Sivistyskeskus, PL 43, 67101 Kokkola

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat kehittämispäällikkö Mika Sarkkinen puh. 040 489 2128, s-posti etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi, johtava koulukuraattori Sanna Sarkkinen-Vuorinen puh. 040 806 8438, s-posti etunimi.sukunimi(at)edu.kokkola.fi

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi
Osoite: Kauppatori 5, 67101 Kokkola

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 47 700 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1300 henkilöä. Kaupungissa on 22 suomenkielistä ja kahdeksan ruotsinkielistä perusopetuksen koulua. Lukioita on kolme, joista Kokkolan aikuislukiossa on aikuislukio-ja ammattilukiotoimintaa.Opetustoimen palvelut ovat vetovoimaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia. Ne edistävät hyvinvointia ja rakentavat yhteistä, kestävää tulevaisuutta.

Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat