Vastuulääkäri - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunta on kaunis, vehreä ja luonnonläheinen kunta pääkaupunkiseudulla. Olemme kasvava ja uudistuva kunta hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Vastuulääkärin virka, kotihoito

Kirkkonummen kunnan ikäihmisten hyvinvointipalveluihin haetaan vakituiseen virkaan kotihoidon vastuulääkäriä.

Kotihoidon lääkäri vastaa noin 300 säännöllisen kotihoidon piirissä olevista asiakkaasta. Kotihoidon lääkäri hoitaa asiakkaitaan tiiviissä yhteistyössä kotihoidon tiimin sairaanhoitajan sekä omahoitajan kanssa. Lisäksi vastuulääkäri tekee yhteistyötä muiden ikäihmisten palveluiden parissa työskentelevien lääkäreiden sekä vastaanottotoiminnan lääkäreiden kanssa. Kotihoidon lääkäri tekee kotikäyntejä yhdessä sairaanhoitajan kanssa koko Kirkkonummen alueella. Tämä tekee työstä liikkuvaista ja vaihtelevaa.

Kotihoitoa on kehitetty kuntalaisia sujuvammin palvelevaan muotoon. Alkuvuodesta 2020 kotihoidossa käynnistyy etä- ja yöhoito sekä syksyllä siirrymme käyttämään APOTTI potilastietojärjestelmää. Nyt haemme uuteen virkaan lääkäriä mukaan tiimiin jatkamaan kehittämistyötä ja tuomaan mukaan lääketieteellisen osaamisen näkökulmaa. Kotihoidossa ei ole aikaisemmin ollut omaa lääkäriä ja nyt sinulla on oiva tilaisuus/mahdollisuus päästä mukaan kehittämään parempaa kotihoitoa ja vaikuttamaan oman työn suunnitteluun ja luomaan Kirkkonummelle oman näköisen kotihoidon lääkärin työnkuvan.

Työssä tarvitaan hyvää yleislääkärin tai geriatrin ammattitaitoa, kokemusta iäkkäiden potilaiden hoidosta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä innostusta toiminnan kehittämiseen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tavoitteenamme on turvata ikäihmiselle turvallinen ja itsenäinen elämä omassa kodissaan.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään kotihoitoa ja luomaan uutta lääkärin työnkuvaa kotihoidossa. Työajoissa joustamme ja etätöitä on mahdollista tehdä osittain.

Kirkkonummi tarjoaa työntekijöilleen hyvät liikuntaedut, kuten vapaapääsy uimahalliin ja kuntosalikortin edulliseen hintaan. Lounasruokailu tuen, kansalaisopiston vapaavalintaisen kurssin maksutta sekä hyvät työterveysedut ja kilpailukykyisen palkan.

Viran kelpoisuusehdot: Erikoislääkärin oikeudet soveltuvalta alalta. Suomenkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä pystyt kommunikoimaan ruotsiksi kuntalaisten kanssa. Perehtyneisyys ikäihmisiin ja kotihoitoon katsotaan eduksi.

Palkkaus; erillisen sopimuksen mukaisesti.

Työ alkaa 1.4.2020 tai erikseen sovittavana ajankohtana. Lähetä hakemuksesi kirjaamo@kirkkonummi.fi, 2.3.2020 klo 12:00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Ikäihmisten hyvinvointipalveluiden tulosalueen johtaja Gun-Lis Wollsten puh 040-557 4785,
Johtava ylilääkäri Kaija Hannula puh 050-376 9930. Sähköposti tiedustelut etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.