Skip to main content
test
Vastuuvarhaiskasvatuksen opettaja, 2 paikkaa - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana kaksi vastuuvarhaiskasvatuksen opettajan (varajohtaja) vakinaista tehtävää 2.1.2023 alkaen. Tehtävät sijoittuvat työsuhteen alussa Peitsarin ja Kattilansillan päiväkoteihin.

Työaika on yleistyöaika keskimäärin 38,25 tuntia/viikko. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain 30 §:n tai 75 §:n siirtymäsäännökseen mukainen kelpoisuus.

Vastuuvarhaiskasvatuksen opettaja toimii päiväkodin johtajan työparina osallistuen varhaiskasvatuksen laadun, arvioinnin ja johtamisen sekä pedagogisen toiminnan toteuttamiseen ja kehittämiseen. Lisäksi tehtäviin kuuluu muita yksikön johtamiseen liittyviä tehtäviä sovitusti päiväkodin johtajan kanssa sekä esihenkilön sijaisena toimiminen. Työajasta noin 50 % liittyy edellä mainittuihin tehtäviin ja noin 50 % työskentelyyn lapsiryhmissä tarpeen mukaan.

Mikkelin kaupungissa on ilo kasvattaa. Tervetuloa mukaan rentoon ja aktiiviseen varhaiskasvattajien joukkoon. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta, joustavasti lapsen ja perheen tarpeet huomioiden. Varhaiskasvatustyötä ohjaavat valtakunnalliset varhaiskasvatuksen perusteet ja paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma. Varhaiskasvatukseen voi tutustua verkkosivuillamme www.oppiminen.mikkeli.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakuaika päättyy 4.11.2022 klo 15.00. Hakija voi esittää hakemuksessaan toiveen, kumpi tehtävä on ensisijainen. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkintotodistus. Haastatteluja järjestetään viikosta 45 lähtien. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Peitsarin päiväkodin johtaja Pirkko Rahikainen
Puh. 040 129 4384
pirkko.rahikainen(at)sivistys.mikkeli.fi
Kattilansillan päiväkodin johtaja Nina Jussi-Pekka
Puh. 044 794 5786
nina.jussi-pekka(at)sivistys.mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, varhaiskasvatus

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Peitsarinkuja 8, Laajalammintie 22 B, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat