test

Vastuuyksikön päällikkö, sairaala-apteekkari

Hakuaika päättyy  24.3.2023 15:00

Satakunnan hyvinvointialueen, Erityis- ja sairaalapalveluiden toimialueen Diagnostiset ja kliiniset tukipalvelut vastuualueella on avoinna Lääkehuollon vastuuyksikön päällikön, sairaala-apteekkarin virka.

Sairaala-apteekki huolehtii sairaalan ja hyvinvointialueen lääkehuollosta, lääkevalmistuksesta ja osastofarmasiasta. Sairaala-apteekkarin tehtävänä on vastata toiminnasta ja aktiivisesti kehittää sitä yhdessä sairaala-apteekin, Satasairaalan ja hyvinvointialueen henkilökunnan kanssa.

Vastuuyksikön päällikkö toimii vastuuyksikön hallinnollisena esimiehenä ja proviisorien henkilöstöesimiehenä. Vastuuyksikön päällikkö, sairaala-apteekkari vastaa ensisijaisesti yksikön toiminnallisista edellytyksistä, taloudesta sekä yhteistyöstä hyvinvointialueen toimijoiden kanssa johtamansa kokonaisuuden osalta.

Virkaan valittavalta edellytämme proviisorin tutkintoa, kattavaa tuntemusta sairaala-apteekin toiminnoista ja kokemusta sairaalafarmasian alalta. Virkaan valitulla tulee olla erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kokemusta sairaala-apteekissa johtamis- ja esimiestehtävissä toimimisessa. Eduksi katsomme tieteellisen tutkimuksen ja tohtorin tutkinnon sekä sairaalafarmasian erikoistumisopinnot.

Virka täytetään sopimuksen mukaan toistaiseksi. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän (www.kuntarekry.fi) kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.sata.fi/rekry. Tarkistamme haastateltavilta alkuperäiset todistukset.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut (ma-pe klo 8-15), puh. 044 403 2604 tai 044 707 6979 tai rekrytointi@sata.fi.

vastuualuejohtaja Sohvi Hörkkö
sohvi.horkko@sata.fi, p. 044 707 5437

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä työskentelee noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Meistä noin 9 000 on sote-työntekijöitä ja noin 300 pelastustyöntekijöitä. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä myös esim. logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Meillä voit työskennellä lähes jokaisessa Satakunnan kolkassa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan