Vattenförsörjningsinstallatör - Sipoon kunta

Vattenförsörjningsinstallatör - Sipoon kunta

Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun, där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Vattentjänstverket Sibbo Vatten producerar kommunens vattentjänster och ansvarar för underhållet av sin egendom, byggandet av nätverk samt den allmänna utvecklingen av verksamheten.

Vi söker nu för en ordinarie befattning en vattenförsörjningsinstallatör.

Din uppgift är att i vattentjänstverkets underhållsgrupp fungera inom uppgifter som omfattar installation, reparation, underhåll och service. Därtill sköter du om skicket på vattentjänstverkets nätverksegendom med tillhörande anläggningar. Installatör huvudsakliga uppgifterna omfattar att ansluta nya fastigheter till vattenförsörjningsnätet i Sibbo Vatten, installation, underhåll och ersättningsarbete av vattenmätare, reparationer som planerats samt akut reparationer. Dessutom kommer du efter induktionsperioden också att delta i vattentjänstverkets jourring.

När du kommer till oss på jobb får du en mångsidig och utmanande uppgift i en trevlig miljö, invid goda trafikförbindelser alldeles i närheten av Helsingfors. Vi erbjuder dig en möjlighet att utveckla din yrkeskunskap, stöd från en trevlig arbetsgemenskap samt en möjlighet att utveckla Sibbo Vattens verksamhet och tjänster.

I uppgiften förutsätts antingen lämplig yrkesutbildning eller tillräcklig erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter samt körkort. Dessutom krävs goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och nöjaktiga muntliga och skriftliga kunskaper i det andra inhemska språket. Erfarenhet av vattentjänstbranschen ses som en fördel.

För att kunna sköta uppgiften framgångsrikt krävs självständig och ansvarsfull inställning till arbetet, datorkunskaper samt självinitiativ. Vi värdesätter tidigare erfarenhet i vattentjänstföretag eller i kommunalt vattentjänstverket. Vi förväntar oss att sökanden har kundtjänstvillighet, långsiktighet och samarbetsförmåga.

Arbetet börjar enligt överenskommelse. Lönen bestäms enligt det kommunalt arbetskollektivavtal för timavlönade (TIM-AKA). Prövotiden är sex månader och den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut.

Vänligen lämna in din ansökan senast 29.5.2019 kl. 16 via bifogad länk. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Lisätietoja

http://www.sibbo.fi

Tilläggsuppgifter ger affärsverksdirektör Matti Huttunen, puh. 09 2353 6910, matti.huttunen(at)sibbo.fi.

Vattentjänstverket Sibbo Vatten
Osoite: Sibbo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Sibbo är en rökfri kommun.

Tutustu työnantajaan