Vauhdittamon palveluohjaaja - Kirkkonummen kunta

Palveluohjaaja Kirkkonummen Vauhdittamoon.

Kirkkonummella on vuoden 2021 alussa käynnistynyt ESR-rahoituksella Vauhdittamo -hanke. Kirkkonummen Vauhdittamossa (Katalysatorn Kyrkslätt) luodaan nuorille suunnatun Ohjaamo -toimintamallin mukainen matalan kynnyksen palvelupiste yli 30 -vuotiaille kuntalaisille. Palvelupisteestä kuntalaiset saavat tietoa ja valmennusta työelämään ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Vauhdittamosta saa monialaista tietoa, neuvontaa, ohjausta ja tukea eri hallinnonalojen peruspalveluista ja laajasta yhteistyöverkostosta.

Etsimme palveluohjaajaa ajalle 26.4.2021- 31.12.2022 tai aloitus sopimuksen mukaan. Hakijalta odotamme alalle soveltuvaa AMK-tutkintoa tai toisen asteen ammatillista tutkintoa ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muiden kielten osaaminen on avuksi. Odotamme, että asiakasohjaus ja työllistymisen edistäminen on hakijalle entuudestaan tuttua. Tehtävään valitaan työnantajan sopivimmaksi haastattelujen perusteella katsoma henkilö.

Työnkuvaan kuuluu palveluneuvonnan ja -ohjauksen lisäksi ryhmätoimintojen ohjaamista, asiakasviestintää, palveluiden kehittämistä, yhteistyötä etsivän nuorisotoimen ja muiden kunnan hallinnonalojen sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Tehtäväkohtainen palkka 2442,76 €/kk. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koejalla. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan 21.4.2021 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi (työavain 348645).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut: Ohjaamo/ Vauhdittamo lähiesimies Pekka Sinisalo, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Työikäisten palvelut, Työikäisten sosiaalipalvelut
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Sinulle suositellut työpaikat