test
Verkkopedagogiikan kehittäjä - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme verkkopedagogiikan kehittäjää vakinaiseen työsuhteeseen 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hae mukaan kehittämään digitaalisesti vaikuttavaa Keudaa, tehdään se yhdessä!

Työtehtäviin kuuluvat opetuksen verkkopedagogisena asiantuntijana (ohjaa ja tukee opettajia verkko-opetuksessa ja konsultoi verkkopedagogiikkaan liittyvissä asioissa, välittää kampuksille uusia ideoita ja tulevaisuuden näkymiä tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytöstä) toimiminen. Verkkopedagogiikan kehittäjä toimii asiantuntijana Keudassa käytettävien työkalujen (O365, Pinja, Workseed, Seppo.io, Thinglink jne.) pedagogisessa hyödyntämisessä ja kehittää sosiaalisen median käyttöä opetuksessa sekä toimii tuki- ja yhteyshenkilönä kampusten välillä (verkkopedagogiikan hyvien käytänteiden jakaminen ja mentorointi). Tehtäviä on kaikissa Keudan toimipisteissä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävään valittavalta odotamme monipuolisia ja opiskelijalähtöisiä verkkopedagogiikan opetus- ja ohjaustaitoja, lisätyn todellisuuden ja robotiikan hyödyntämiskokemuksia, erilaisten pedagogisten sovellusten tuntemusta sekä kiinnostusta ammatilliseen koulutukseen. Arvostamme verkkopedagogiikan osaamista ja opettajan pedagogisia opintoja, kokemusta ammatillisesta koulutuksesta sekä valmiuksia toimia ammatillisen koulutuksen periaatteiden mukaan itsenäisesti sekä kollegoiden kanssa oman tiimin toimintaa kehittäen.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen työsuhteen vahvistamista ja selvitys terveydentilasta 30 päivän kuluessa työn alkamisesta.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimialapäällikkö Heikki Virtala p. 050 4150 781, heikki.virtala@keuda.fi
Rehtori Anna Mari Leinonen p. 040 1744 523, annamari.leinonen@keuda.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa Suomen viidenneksi suurimpana ammatillisen koulutuksen järjestäjänä opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 820 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö laatupalkitsi Keudan vuonna 2020 ammatillisen koulutuksen järjestäjänä. Vuosi 2022 on juhlavuosi, kun Keuda täyttää 60 vuotta.


Osoite: Sibeliuksenväylä 55 A, 04400 Järvenpää

Sinulle suositellut työpaikat