Verkkovalmentaja - Hyria koulutus Oy

Verkkovalmentaja - Hyria koulutus Oy

Hyria koulutus toteuttaa Hyvinkään-Riihimäen alueella opiskelijoiden tarpeita palvelevaa ammatillista koulutusta ja työelämän kehitystä palvelevaa toimintaa. Haluamme olla ammatillisen koulutuksen arvostetuin edelläkävijä ja vahva alueellinen vaikuttaja. Tervetuloa joukkoomme.

Innostaako sinua oppimisen ja digitalisaation yhdistäminen? Haluatko olla mukana uudistamassa ja edistämässä digipedagogista osaamista?

Etsimme kahta verkkovalmentajaa uudistamaan, kehittämään ja toteuttamaan oppimisen ja digitalisaation yhdistämistä Tolkku-hankkeeseen. Tarkoituksena on toimintakulttuurin laaja-alainen uudistaminen mm. pedagogisilla järjestelyillä, uusilla oppimisympäristöillä sekä digitaalisilla välineillä ja -järjestelmillä. Tehtävät ovat määräaikaiset ajalle 4.2.2019 - 31.12.2020. Toisen verkkovalmentajan toimipiste sijaitsee Hyvinkäällä ja toisen Riihimäellä. Aloitus 4.2. tai sopimuksen mukaan.

Keskeisinä työtehtävinäsi on tukea, edistää ja vahvistaa opetusteknologian käyttöä oppimisen ohjaamisessa. Olet läsnä opetus- ja ohjaushenkilöstön arjessa tukien ja ohjaten opetuksen ja digitalisaation yhdistämistä. Osaat innostaa, perehdyttää ja ohjata opetusteknologian käytössä. Omaat ICT-perusosaamista ja ymmärrystä oppimisen monimuotoisuudesta. Olet ratkaisukeskeinen ja innovatiivinen. Kykenet itsenäiseen työhön ja olet asiakaspalveluhenkinen tiimityöskentelijä.

Olet hankkinut työssä tarvittavat tiedot ja taidot korkeakoulutasoisella tai muulla soveltuvalla koulutuksella tai vankalla työkokemuksella. Arvostamme kokemusta verkko-opetuksesta ja sen toteuttamiseen liittyvästä tukipalvelusta sekä oppimista ja opetusta tukevista digivälineistä.

Palkkaus määräytyy yksityisen opetusalan hallinto- ja tukipalveluhenkilöstöä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävissä on sopimuspalkka. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Päävalmentaja Jenniina Bies-Wikgren, p. 040 7014 315, jenniina.bies-wikgren@hyria.fi.
Puhelintiedustelut 14.1.2019 klo 8.00 - 9.00, 15.1.2019 klo 8.00 - 9.00 ja 18.1.2019 klo 8.00 - 9.00

Pedagogiset kehittämispalvelut
Osoite: Torikatu 18, 5800,

Hyria koulutus Oy tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä useita koulutusvaihtoehtoja työyhteisöille. Vuosittain tuhannet opiskelijat sekä sadat yritykset ja yhteisöt hyödyntävät kattavaa tarjontaamme oman osaamisensa ja toimintansa kehittämiseksi. Toimimme pääsääntöisesti Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti. Toimipisteitämme on viidellä eri paikkakunnalla.
Hyria konsortioon kuuluvat lisäksi Hyria säätiö sr, Hyria Business Institute Oy ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa.

Tutustu työnantajaan