Verkkoviestintäharjoittelija - Lappeenrannan kaupunki

Hei diginatiivi! Pullopostin aika on ohi - ainakin Lappeenrannassa. Kehitämme sähköistä viestintäkanavistoamme vastaamaan entistä paremmin nykypäivän tarpeisiin ja haluamme sinut avuksemme kesän ajaksi.

Verkkoviestintäharjoittelijana työskentelet kaupungin viestintätiimissä erilaisissa verkkoviestinnän tehtävissä. Työhösi voi kuulua muun muassa verkkosivujen uuden CMS-sovelluksen testaamista ja dokumentointia, käyttöohjeiden laadintaa, verkkosisältöjen muokkausta ja sisällöntuotantoa, kuten video- ja valokuvausta. Tarkempi tehtäväpaletti määräytyy myös kokemuksesi ja kiinnostuksesi perusteella.

Odotamme sinulta parin vuoden datanomi- tai vastaavia opintoja. Toivomme, että sinulla olisi perusosaamista ohjelmoinnista, tietokannoista, tietoturvasta sekä erityisesti www-palvelun ylläpidosta. Eduksi on seuraavien tekniikoiden tuntemus: html/html5, CSS, WCAG-kriteeristö sekä video- ja kuvankäsittely.

Toivomme myös, että osaat kirjoittaa suomea selkeästi ja ymmärrettävästi. Olet huolellinen, oppimishaluinen ja sinulla on tiimityöhenkinen ote työntekoon.

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy 3.3.2020 klo 15.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot Verkkoviestintäsuunnittelija Johanna Ilves, puh. 040 130 9076 / johanna.ilves@lappeenranta.fi

Viestintä
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.