Omnia hakee verkkoviestintäkoordinaattoria vakinaiseen palvelussuhteeseen 9.8.2021 alkaen.

Verkkoviestintäkoordinaattorina päätehtäväsi on verkkokanavien ylläpito, päivittäminen ja sisällöntuotanto. Tämä sisältää muun muassa:

- Huolehdit, että sisältö on ajan tasalla ja kehität sitä sisällön omistajien kanssa.
- Koulutat uusia päivittäjiä www-sivuille, sosiaaliseen mediaan ja intranetiin.
- Toimit Verkkoviestinnän sähköisessä asiakaspalvelussa.
- Vastaat infonäyttöviestinnästä.
- Tuotat ja koordinoit monipuolista digitaalista sisältöä (teksti, video, kuva).

Edellytämme sinulta:

- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- Erittäin vahvaa kokemusta sähköisestä viestinnästä ja sen teknisestä hallinnasta. Olet aikaisemmin hallinnoinut isoja verkkokokonaisuuksia (sisältö ja tekniikka).
- Viestinnän strategista ajattelukykyä. Ymmärrät kohderyhmiä ja kanavien luonteita.
- Sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua (suomi ja englanti).
- Hyviä tiimityöskentelytaitoja.
- Erinomaisia digitaitoja. Ymmärrät eri järjestelmien logiikkaa.

Lisäksi edellytämme sinulta saavutettavuusdirektiivin tuntemusta ja hakukoneoptimoinnin tuntemusta verkkoviestinnässä, näyttöjä oman työn kehittämisestä sekä joustavaa, ketterää ja asiakaskeskeistä työotetta.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Jos tämä työ sytytti, lähetä meille tervehdyksesi videoklipissä, jossa kerrot itsestäsi, työkokemuksestasi, osaamisestasi ja tavoitteista työssäsi. Liitä mukaan myös kirjallinen CV.


Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sonia Pérez Alemán, verkkoviestintäpäällikkö, 043 824 5974, puhelimitse tavoitettavissa 25.7.-30.7.2021. Voit ottaa myös yhteyttä viestinta@omnia.fi

Lisätietoja

Konsernipalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Kirkkokatu 16, 02770 Espoo

Sinulle suositellut työpaikat