test
Verkkoviestintäsuunnittelija / TREDU - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme verkkoviestintäsuunnittelijaa määräaikaiseen toimeen alkaen sopimuksen mukaan 31.12.2022 asti.

Verkkoviestintäsuunnittelija toimii eTredu-kehitystyön viestinnällisenä asiantuntijana. Hän vastaa eTredun viestintäsuunnittelusta ja toteutuksesta sisäisille ja ulkoisille kohderyhmille. Hänen tehtäviinsä kuuluu verkko- ja virtuaalisten oppimisympäristöjen graafinen suunnittelu Tredun graafinen ohjeisto, saavutettavuus, käytettävyys ja tietoturva huomioiden. Hän ohjaa ja valmentaa henkilöstöä Tredun digitaalisten työvälineiden käytössä. Verkkoviestintäsuunnittelija vastaa OsaavaTredu-sivuston teknisestä ja viestinnällisestä kehittämisestä ja ylläpidosta henkilöstön osaamisen tukemiseksi. Verkkoviestintäsuunnittelija tekee tiivistä yhteistyötä Tredun viestintätiimin kanssa nettisivujen rakentamisessa sekä yhdenmukaisen graafisen ilmeen luomisessa eri alustoille.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu- tai toisen asteen tutkinto.

Eduksi katsomme vahvan WordPress-osaamisen ja kokemuksen verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Arvostamme myös Adobe-ohjelmistojen (Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro) monipuolista hallintaa sekä verkkopedagogiikan ja digitaalisten oppimisympäristöjen tuntemusta. Tämän lisäksi eduksi katsotaan Office365-osaaminen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Tuula Hoivala, puh. 050 3295711 ja kehittämispäällikkö Sirpa Turunen, puh. 041 7309240. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 7.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Tuula Hoivala, puh. 050 3295711 ja kehittämispäällikkö Sirpa Turunen, puh. 041 7309240. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tredu Ammatillinen koulutus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat