Skip to main content
test
Verkostoasentaja - Tervolan kunta

Sähkönjakeluverkon monipuolisiin rakennus- ja kunnossapitotehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu sähkönjakeluverkon 20/0,4 kV rakennus-, kunnossapito- ja huoltotyöt ilmajohto sekä maakaapeliverkoissa. Perehdytysjakson jälkeen tehtäviisi kuuluu verkonrakennustehtävien lisäksi asiakkaiden energiamittauslaitteistojen asennukset ja kaapelinäytöt, sekä toimia osana yhtiön 24/7- päivystystä.

Odotamme sinulta sähköasentajan koulutusta ja yllä mainituista tehtävistä hankittu kokemusta. Sähkö- ja työturvallisuusmääräyksien tuntemusta. Asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja, tietojärjestelmien perustuntemusta tai valmiuksia perehtyä niihin.

Odotamme hakijalta ammatillisen pätevyyden ja kokemuksen lisäksi vähintään B-luokan ajokorttia.

Mikäli et ole ammatillisesti pätevä, mutta omaat muut tehtävän edellyttämät ominaisuudet ja olet halukas oppimaan uutta, olemme valmiita järjestämään myös oppisopimuskoulutuksen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää positiivista asennetta, järjestelykykyä, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Meillä olet osa tiimiä, joissa kaikkien tekemistä arvostetaan ja kunnioitetaan.

Lisätietoja

http://www.tenve.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jarno Lumimäki, jarno.lumimaki@tervola.fi, 040-5440266
Tapio Pesonen, tapio.pesonen@tervola.fi, 040-5727884

Lisätietoja

Tervolan Energia ja Vesi Oy

Tervolan Energia ja Vesi Oy on infrapalveluita tuottava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähkönjakeluun ja vesihuoltoon liittyviä palveluita. Yhtiöllä on asiakkaita sähkössä 2.650 ja vesihuollossa 1.630. Tervolan Energia ja Vesi Oy on Tervolan kunnan omistama osakeyhtiö.


Osoite: Keskutie 81, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat