Skip to main content
test
Verkostoasentaja - Tervolan kunta

Haemme Yhtiön palvelukseen Tervolaan Verkostoasentajaa

Sähkönjakeluverkon monipuolisiin rakennus- ja kunnossapitotehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu 400V ja 20kV sähkön jakeluverkon kunnossapito- ja rakennustehtävät. Perehdytysjakson jälkeen tehtäviin kuuluu verkonrakennustehtävien lisäksi asiakkaiden energiamittauslaitteistojen asennukset ja kaapelinäytöt, sekä toimia osana yhtiön 24/7- päivystystä. Sopiva koulutus tehtävään on sähköasentajan perustutkinto. Yllä mainituista tehtävistä hankittu kokemus katsotaan eduksi. Edellytämme energia-alan tietojärjestelmien tuntemusta tai perusvalmiuksia perehtyä niihin. Edellytämme hakijalta ammatillisen pätevyyden ja kokemuksen lisäksi odotetaan vähintään B-luokan ajokorttia. Tehtävässä onnistuminen edellyttää positiivista asennetta, järjestelykykyä, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Meillä olet osa tiimiä, joissa kaikkien tekemistä arvostetaan ja kunnioitetaan.

Lisätietoja

https://tenve.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa Tervolan Energia ja Vesi Oy:n työnjohtaja/suunnittelija Tapio Pesonen, p. 040 - 572 7884, ja toimitusjohtaja Reijo Sorvoja 040 - 1397013.

Lisätietoja

Tervolan Energia ja Vesi Oy

Tervolan Energia ja Vesi Oy on infrapalveluita tuottava yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähkönjakeluun ja vesihuoltoon liittyviä palveluita. Yhtiöllä on asiakkaita sähkössä 2.650 ja vesihuollossa 1.630. Tervolan Energia ja Vesi Oy on Tervolan kunnan omistama osakeyhtiö.


Osoite: Keskustie 81, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat