test
Verkostopäällikkö - Lahden kaupunki

Haemme Päijät-Hämeen TYP-verkostoon (Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä) osaavaa ja innostunutta VERKOSTOPÄÄLLIKKÖÄ 1.12.2021 alkaen rakentamaan vaikuttavia työllisyyspalveluita sekä tiiviitä yhdyspintoja työllisyydenhoidon ekosysteemissä. Lahden seudulla työllisyyspalveluissa toteutetaan samalla työllisyyden kuntakokeilua (Asikkala, Hollola, Kärkölä, Lahti ja Orimattila) ajalla 1.3.2021 - 30.6.2023.

Tätä tulet meille tekemään

Vastaat tehtävässäsi alueellamme työllistämisen monialaisen yhteispalveluverkoston (TYP-Päijät-Häme) toiminnan organisoinnista, määrärahojen käyttösuunnitelman toteutumisen seurannasta, johtoryhmässä käsiteltävien asioiden valmistelusta ja esittelystä johtoryhmälle sekä monialaisen yhteispalvelun yhteistyökäytäntöjen ja asiakasprosessien kehittämisestä. Lisäksi tehtävääsi sisältyy vastuu alueen kuntien sote-yhdyspintojen ja käytäntöjen kehittämisestä. Tukenasi toimii koko Päijät-Hämeen TYP-verkoston osaava ja innostunut henkilöstö!

Näin menestyt meillä

Tehtävässä menestymisessä sinua edesauttaa kuntakentän, sosiaali- ja terveyspalvelujen ja työhallinnon/työllisyysasioiden tuntemus. Sinulla on osaamista prosessien ja verkostojen johtamiseen ja kehittämiseen. Aikuissosiaalityön sekä kuntoutuspalvelujen tuntemus on eduksi tehtävän hoitamisessa. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva vähintään alimman korkea-asteen (AMK- tai aiempi opistoaste) tutkinto.

Olet henkilökohtaisilta ominaisuuksiltasi tiimipelaaja, asioiden ratkoja ja innostaja. Toimit aktiivisesti monenlaisissa verkostoissa, jolloin hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat avainasemassa. Avoin ja ratkaisukeskeinen asenne, aloitteellisuus ja aktiivisuus kuvaavat sinua.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 257,63 €/kk, jonka lisäksi maksetaan mahdollinen KVTES:n mukainen vuosisidonnainen lisä. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Odotamme hakemustasi - haethan Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 7.12..2021 klo 9.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/tyollisyyspalvelut-kuntakokeilu/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kehityspäällikkö Sami Kuikka, p. 050 398 5411, Sami.Kuikka@lahti.fi

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Konsernipalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti
Lahden kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat