Skip to main content
test
Verkostopäällikkö, Kirkkonummen Vesi-liikelaitos - Kirkkonummen kunta

Haemme verkostopäällikköä

Kirkkonummen Vesi - liikelaitos on keskisuuri vesihuoltolaitos. Vastaamme kuntamme vedentuotannosta, vedenjakelusta ja viemäröinnistä. Kirkkonummen Vesi hakee nyt verkostopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen ja monipuolisiin työtehtäviin.

Verkostopäällikkönä vastaat vesi- ja jätevesiverkoston käytöstä ja kunnossapidosta laiteasemineen raportoiden niistä liikelaitoksen johtajalle. Toimit verkostotiimin esimiehenä, alaisuudessasi toimii verkostomestari ja vesihuoltoasentajia. Verkoston seurannan työkaluihin panostetaan ja syksyn 2022 aikana Kirkkonummella mm. otetaan käyttöön AquaVISIO-työkalu. Vastuullesi kuuluu mm. WSP ja SSP verkostoon liittyen. Verkostopäällikkönä huolehdit, että verkostoissa on riittävää kunnossapitotietoa saneerausohjelmien laatimista varten. Saneerauskohteiden osalta vastuut siirtyvät rakennuttajille.

Jotta rakennuttajapäällikön työ sujuu onnistuneesti
Pätevyysvaatimuksena on vähintään insinööri (AMK) -tutkinto tai aiempi insinöörin tai opistoasteen tutkinto soveltuvalta alalta (esim. vesi-, rakennus-, ympäristö- tai yhdyskuntatekniikka) sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus vesihuolto- tai maanrakennusalalta. Aiempi vesihuoltoverkostojen käyttö- ja kunnossapitokokemus katsotaan eduksi kuin myös osaaminen verkostoautomaatiojärjestelmistä.

Arvostamme oma-aloitteellisuutta johtuen työn luonteesta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteystyökykyä, liittyen työskentelyyn tiimissä ja asiakasrajapinnassa. Työtehtävään kuuluu työnjohdon varallaoloon osallistuminen. Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja Suomen kansalaisuutta. Teetämme tehtävään valitusta turvallisuusselvityksen.

Miksi Kirkkonummen Vedelle?
Kasvava ja uudistuva Kirkkonummi on kaksikielinen, noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Perehdytämme sinut hyvin työtehtäviisi ja pääset osaltasi kehittämään uuden viran työtehtäviä. Tulet saamaan tiimisi sekä esimiehesi täyden tuen. Haluamme sinut kehittämään ja kehittymään, joten kannustamme tehtävää tukevaan lisäkouluttautumiseen.

Palkkaus määräytyy teknisen alan sopimuksen mukaan ja on 3725-4700 €/kk, riippuen työkokemuksesta sekä henkilökohtaisen lisän määrästä. Työaika on toimistotyöaika. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset avoinna olevaan toimeen tulee toimittaa sähköisesti torstaihin 11.8.2022 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi (työavain 412221). Suunnitellut haastattelupäivät ovat 16.8., 17.8. ja 18.8.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Kirkkonummen Vesi käyttöpäällikkö Maria Lehtinen, puh. 040 1269 756 etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

Lisätietoja

Yhdyskuntatekniikan palvelualue, Kirkkonummen Vesi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat