Verkostoyksikön päällikkö - Riihimäen kaupunki

Haemme laitoksen verkostoyksikköön vesihuoltoverkostojen kokonaisuuden hallitsevaa

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

Verkostoyksikkö huolehtii vesihuoltoverkoston käytöstä ja ylläpidosta sekä verkostoinvestointien toteuttamisesta.

Yksikön päällikön tehtävänä on johtaa verkostoyksikön toimintaa, vastata verkostoinvestointiohjelman mukaisten hankkeiden toteutuksesta, osallistua vesihuollon johtamiseen ja kehittämiseen, sekä kehittää investointien suunnittelu- ja toteutuskäytäntöjä.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja tehdä yhteiskunnan ja ympäristön kannalta merkityksellistä työtä. Tukenasi ovat ammattitaitoiset kollegat ja koko organisaatiomme osaaminen.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, käytännön perehtyneisyyttä vastaavanlaisista tehtävistä, esimieskokemusta ja vähintään B-luokan ajokorttia. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa, erinomaista suomen kielen hallintaa, oma-aloitteellisuutta, vahvaa kehittämisotetta ja digitaitoja.

Henkilöstöetuina tarjoamme esim. virkistystoimintaa ja lounasetuja. Palkkauksessa noudatamme Teknisten sopimusta, mutta hakemuksessa voi esittää oman palkkatoiveen.

Valitun on ennen työsopimuksen solmimista esitettävä hyväksyttävä lääkärin lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vesihuoltojohtaja Jarmo Rämö, jarmo.ramo@riihimaki.fi, puh. 040 330 4964, (ei 12.-16.10. välisenä aikana).
Hakemus tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta 28.10.2020 klo 14 mennessä.

Riihimäen kaupunki, Riihimäen vesi
Osoite: Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki

Riihimäen Vesi on kunnallinen liikelaitos, joka huolehtii Riihimäen alueen vesihuollosta. Veden palveluksessa on 26 henkilöä.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka