Verkstadshandledare - Porvoon kaupunki

Verkstadshandledare - Porvoon kaupunki

Borgå stads sysselsättningstjänster söker en verkstadshandsledare för tiden 12.8 - 31.12.2019.

Verkstadshandledaren arbetar i teamet på verkstäderna för unga och som arbetspar till ledaren av konstverkstaden. Verksamheten vid Borgå stads verkstäder för unga är avsedd för 16-29-åriga arbetslösa och andra unga borgåbor som saknar aktiviteter. Konstverkstaden är en av stadens fyra permanenta verkstäder. Avsikten med verkstadsverksamheten är att förbättra livskvaliteten och arbetslivsfärdigheterna genom att öka hälsan och välbefinnandet, utveckla arbets- och arbetslivsfärdigheterna samt genom målinriktad verksamhet och sysselsättning, grupphandledningar och individuella handledningar.

I verkstadshandledares arbetsuppgifter hör bl.a. daglig planering och ledning av verkstadsverksamheten, handlednings- och utvärderingssamtal och grupphandledning.
Vi förutsätter att den sökande har minst yrkesexamen inom konst- och kulturbranschen, ungdomsbranschen eller socialbranschen samt erfarenhet av handledning av unga.

Vi önskar att
- du är intresserad av att stöda de unga i deras utmaningar
- du har goda kunskaper i grupphandledning och växelverkan
- du har ett självständigt arbetsgrepp
- du är flexibel och anpassar dig snabbt också till varierande situationer
- du har körkort.

Den som väljs till arbetet bör innan prövotiden tar slut uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd och ett registerutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn. Uppgiften har en prövotid på två månader. Lönen fastställs enligt AKTA. Arbetet börjar tidigast 12.8.2019.

Skicka din ansökan senast 31.7.2019 kl. 12 via länken Sök nu!

Läs mer

https://www.borga.fi/arbetsverkstader

Ytterligare information ges av från 29.7.2019 vik. verkstadskoordinator Katja Voutilainen, tfn 040 544 1410, katja.voutilainen@porvoo.fi.

Sysselsättningstjänster
Adress: Borgå

Den tidlösa atmosfären i vackra och historiska Borgå hänför alla och envar. Stadens levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läge som metropolområdets östra centrum gör Borgå till lockande arbets- och bostadsort. Stadens anställda erbjuds möjligheter att utveckla sin kompetens och inverka på sitt eget arbete.
Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Tveka inte! Kom till Borgå och trivs!

Mer om arbetsgivaren