Vesihuoltoasentaja - Sipoon kunta

Sipoo on pääkaupunkiseudun läheisyydessä sijaitseva kasvava ja ketterä, 20 000 asukkaan kaksikielinen kunta. Kunnassa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Sipoon Vesi-vesihuoltoliikelaitos tuottaa kunnan vesihuoltopalvelut ja vastaa omaisuutensa ylläpidosta, verkostojen rakentamisesta ja sekä toiminnan yleisestä kehittämisestä.

Haemme nyt joukkoomme vakinaiseen toimeen kahta vesihuoltoasentajaa 1.11.alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Vesihuoltoasentajana toimit vesihuoltolaitoksen kunnossapitoryhmässä asennus-, korjaus-, ylläpito- ja huoltotehtävissä sekä huolehdit vesihuoltolaitoksen verkosto-omaisuuden ja siihen liittyvien laitteiden kunnosta. Asentajan päätehtäviin kuuluu uusien kiinteistöjen liittäminen Sipoon Veden vesihuoltoverkostoon, vesimittareihin liittyvät asennus-, huolto- ja vaihtotyöt, suunnitellut korjaukset sekä äkilliset huoltotyöt. Tämän lisäksi osallistut myös vesilaitoksen päivystysrinkiin perehdyttämisjakson jälkeen.

Kun tulet meille töihin, saat monipuolisen ja haasteellisen tehtävän mukavassa työympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin kupeessa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, mukavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden Sipoon Veden toiminnan ja palveluiden kehittämiseen.

Tehtävässä edellytetään joko soveltuvaa ammattikoulutusta tai riittävää työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä ajokorttia. Edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito on eduksi. Vesihuoltoalan kokemus katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä ja vastuuntuntoista asennetta työhön, atk-taitoja sekä oma-aloitteisuutta.
Arvostamme aikaisempaa kokemusta vesihuoltoyhtiössä tai kunnallisessa vesihuoltolaitoksessa. Hakijalla tulee olla asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Palkka määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.
Hakemukset pyydetään jättämään 30.9.2020 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai nettisivuiltamme www.sipoo/fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/fi/asuminen_ja_ymparisto/sipoon_vesi/toiminta-alueet_ja_kehittamissuunnitelma
http://www.sipoo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa liikelaitosjohtaja Matti Huttunen, puh. 050 5545091, matti.huttunen(at)sipoo.fi

Sipoon Vesi-vesihuoltoliikelaitos
Osoite: Martinkyläntie 94, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!