Skip to main content
test
Vesihuoltoasentaja - Raision vesi

Raision Vesi Oy etsii Vesihuoltoasentajaa. Mikäli olet jo kokenut vesihuollon osaaja, työsuhteesi on heti vakituinen 4 kk koeajalla. Mikäli hankit osaamisen oppisopimuksen kautta, aloitat kahden vuoden määräaikaisella työsopimuksella, joka vakinaistetaan onnistuneen oppisopimuskoulutusjakson päätteeksi.

Vesihuoltoasentajan tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa vesihuollon verkostojen rakentamisen ja kunnossapidon tehtävissä Raision alueella. Työtehtäviin kuuluu ulkona tehtäviä töitä, muun muassa uusien kiinteistöjen liittämistä verkostoihin, erilaisia vesijohtoverkoston vuotojen etsintään liittyviä töitä sekä runkolinjoihin ja toimilaitteisiin liittyviä huolto- asennus- ja korjaustöitä. Työnkuvaan kuuluu oman työn dokumentointia sovitulla tavalla IT-välineitä hyödyntäen. Työhön sisältyy tulevaisuudessa myös varallaoloa, josta maksetaan erillinen korvaus. Varallaolokorvaus muodostaa merkittävän palkanlisän.

Tarjoamme sinulle ammatillisesti hyvin mielenkiintoisia tehtäviä, joissa kahta samanlaista päivää ei ole. Meillä kannustetaan kouluttautumaan ja kehittymään huippuosaajaksi, panostaen pitkiin, varmoihin ja antoisiin työuriin. Voit siis olla uusi tekijä tai kokeneempi konkari. Mikäli sinulla ei ole suoraan soveltuvaa taustaa maahan asennettavista putkistoista, Raision Vesihuollolla on kuitenkin mahdollisuus kouluttautua tehtävään työn ohella suorittamalla työn ohella Syklin vesihuoltoasentajan tutkinto, työnantajan täysin kustantamana.

Pääset työskentelemään määrätietoisessa työyhteisössä vahvojen osaajien kanssa.

Positiivisella, toimeen tarttuvalla ja motivoituneella asenteella, käytännöllisellä työotteella ja teknisellä taustalla erotut haussa eduksesi! Ymmärrys johtokartoista, maanrakennuksesta ja vesihuoltolaitoksen verkostoista on haussa myös eduksesi.

Palkkauksesta sovitaan erikseen. Työehdot määräytyvät Avaintes:n mukaisesti.

Tarjoamme myös erilaisia työhyvinvointiin liittyviä etuja, kuten tuetun työpaikkaruokailun, tyky-toimintaa sekä Ulpukan uima- ja kuntosalilippuja.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetäthän hakemuskirjeen ja CV:n osoitteeseen: vesihuolto [at] raisionvesi.fi

Lisätietoja

http://www.raisio.fi/raisionvesi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Petri Virtanen, p. 044 797 1193
Anders Öström, p. 040 527 5538

Lisätietoja

Raision Vesi Oy

Raision Vesi Oy on Raision kaupungin omistama, modernilla otteella toimiva vesihuoltoyhtiö, joka tuottaa noin 25 000 asukkaan vesihuollon palvelut vastuullisesti ja ympäristön kannalta kestävästi. Yhtiö huolehtii puhtaan talousveden toimittamisesta asiakkailleen sekä jätevesien keräämisestä ja johtamisesta keskuspuhdistamolle. Yhtiö ylläpitää yhteensä n. 700 km pitkiä vesi-, jätevesi- ja hulevesiputkiverkostojaan laitteineen sekä rakentaa ja saneeraa vuosittain verkostojaan. Yhtiö on tärkeää yhteiskunnallista tehtävää hoitava huoltovarmuuskriittinen toimija myös poikkeusoloissa.


Osoite: Nallinkatu 2, 21200 Raisio

Sinulle suositellut työpaikat