Vesihuoltoasentaja, Oulun Vesi - Oulun kaupunki

Vesihuoltoasentaja, Oulun Vesi - Oulun kaupunki

Oulun Veden Verkostojen ylläpito -yksikössä Haukiputaan tukikohdassa on haettavana VESIHUOLTOASENTAJAN vakinainen tehtävä.

Vesihuoltoasentajan tehtävään kuuluu vesihuoltolaitoksen verkostojen ylläpito- ja korjaustöiden suorittaminen sekä asiakaspalvelutehtäviä. Tehtävään sisältyy päivystysvelvoite.

Toivomme sinulta myönteistä asennetta kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä nykyaikaisen vesihuoltolaitoksen prosessien parissa sekä hyvät koulutusmahdollisuudet vakaalla toimi-alalla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vesihuolto- tai maarakennusalan ammattitutkintoa tai pitkäaikainen työkokemus vesihuolto- tai maarakennusalalta. Tehtävässä arvostamme hyvää ammattitaitoa, vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä. Hakijalla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti.

Tehtävä kuuluu teknisten sopimuksen piiriin. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa palvelussuhteissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, on hakemus toimitettava osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6318/2019. Hakemukset on toimitettava 1.7.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.oulunvesi.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava putkimestari Risto Laitinen p. 0400 739 629 ja verkostopäällikkö Tero Kilpeläinen p.044 703 3914. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Oulun Vesi
Osoite: Teollisuustie 1D, 90830 Haukipudas

Oulun Vesi vastaa kunnallisena liikelaitoksena Oulun kaupunkialueen noin 200 000 asukkaan vesihuoltopalveluista. Laitoksemme liikevaihto on 38 milj. euroa ja palveluksessamme on 115 alan ammattilaista. Käytössämme on sertifioidut laadunhallinta- ja työturvallisuusjärjestelmät.

Tutustu työnantajaan