test
Vesihuoltoasentaja / Tampereen Vesi Liikelaitos - Tampereen kaupunki

Tampereen Vesi huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 69M€. Meillä työskentelee noin 160 vesialan ammattilaista. Tule mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnan toiminnan kuin ympäristön kannalta.

Haemme nyt vakituisiin tehtäviin useampaa

VESIHUOLTOASENTAJAA

Tehtävässä rakennat ja kunnossapidät vesihuoltoverkostoa Tampereen Veden toiminta-alueella verkostojen kunnossapito- ja rakentamisryhmässämme/tiimissämme. Työhösi sisältyy asennus- ja kunnossapitotehtäviä sekä niiden suunnittelua ja dokumentointia. Tehtäviisi kuuluu lisäksi erilaisten ongelmatilanteiden selvittely asiakkaiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on putkiasentajan tai muu soveltuva ammattikoulutus sekä useamman vuoden työkokemus vesi- ja viemäriverkostojen rakentamisesta ja/tai kunnossapidosta. Lisäksi edellytämme sinulta C-luokan ajokorttia.

Eduksi katsomme vesityö- ja työturvallisuuskortit sekä kuljettajan ammattipätevyyskortin. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, itsenäistä työskentelyotetta sekä reipasta ja joustavaa asennetta.

Lisätietoja tehtävistä antavat putkimestari Tommi-Tapani Kivimäki, puh. 040 806 2992 ja putkimestari Pekka Seppä, puh. 050 552 6268. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Aloitus tehtävissä on sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 7.12.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Putkimestari Tommi-Tapani Kivimäki, puh. 040 806 2992 ja putkimestari Pekka Seppä, puh. 050 552 6268. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki / Tampereen Vesi Liikelaitos

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat