Skip to main content
test
Vesihuoltolaitoksen ammattimies - Alajärven kaupunki

Alajärven kaupungin vesi- ja viemärilaitoksella on haettavana
AMMATTIMIEHEN toimi 9.1.2023 alkaen toistaiseksi.

Alajärven kaupungin vesi- ja viemärilaitos käsittää jätevesipuhdistamon, jäteveden puhdistamiseen liittyvän laitteiston, sekä puhdasvesi- ja viemäriverkoston. Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat vesi- ja viemärilaitoksien, sekä vesi- ja viemäriverkostojen huolto-, rakennus ja ylläpitotehtävät.

Hakemamme henkilö kykenee sekä itsenäiseen että ryhmätyöskentelyyn. Linjastojen korjaus- ja rakennustyöt edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa, lisäksi tehtävässä vaaditaan hyvää yhteistyökykyä asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Tietotekniikan perusosaaminen ja B-luokan ajokortti ovat tehtävässä välttämättömiä.
Viikkotyöaika tehtävässä on 38,15 h/vko. Valittavan henkilön tulee osallistua työajan ulkopuoliseen varallaoloon. Varallaolon vuoksi työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyöskentelyä.

Valittavalta henkilöltä vaaditaan vähintään tehtävään soveltuvaa ammattikoulututkintoa (mm. prosessi- tai lvi-tekniikka) ja työkokemusta vastaavilta alueilta. Vesihuoltoalan ammattitutkinto katsotaan eduksi. Mikäli valitulla henkilöllä ei ole vesihuoltoalan tutkintoa, edellytetään sen suorittamista myöhemmin. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy TS:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat kuntatekniikan päällikkö Juuso Pikkukangas, p. 040 680 0324, juuso.pikkukangas@alajarvi.fi ja vesilaitoksen esimies Kari Vuorela, p. 040 088 5631, kari.vuorela@alajarvi.fi
Hakemukset toimeen 7.10.2022 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.alajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuntatekniikan päällikkö Juuso Pikkukangas, p. 040 680 0324, juuso.pikkukangas@alajarvi.fi ja vesilaitoksen esimies Kari Vuorela, p. 040 088 5631, kari.vuorela@alajarvi.fi

Lisätietoja

Alajärven kaupunki, Tekninen toimi

Alajärven kaupunki on itäisen Etelä-Pohjanmaan vetovoimainen ja maakuntarajat ylittävä monipuolisen elinkeino- ja koulutustoiminnan ja palveluiden kaupunkikeskus. Alajärven vahvuus perustuu turvalliseen ja viihtyisään elinympäristöön, elinvoimaisiin kyliin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin kuntapalveluihin, ennakkoluulottomaan yrittäjyyteen, monipuolisiin kaupan ja vapaa-ajan palveluihin sekä avoimeen ja innostavaan ilmapiiriin.


Osoite: Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi

Sinulle suositellut työpaikat